INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA A / INTER - TOTTENHAM 4-3

Salvaţi de clopoţel » Inter a trăit periculos contra lui Tottenham, după ce a avut 4-0 şi un om în plus!

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2010 00:00

Inter părea să fi omorît meciul la pauză. Cu un om în minus, londonezii au revenit însă de la 0-4, prin hat-trick-ul lui Bale!


Inter a trăit periculos aseară finalul unui meci pe care îl crezuse rezolvat de la pauză. Campioana Europei a condus cu 4-0, dar Tottenham nu s-a predat şi a revenit spectaculos.

În minutul 14 era deja 3-0, pe "Meazza"! Milanezii s-au distrat cu fantomele venite din Insulă. Sneijder a dat pasele decisive, iar Zanetti, Eto'o şi Stankovici au bombardat poarta lui Spurs. Gomes a prins numai primul gol. A luat "roşu", după placajul la Biabiany, şi l-a lăsat pe Cudicini să execute restul sentinţei, începînd cu un penalty. Eto'o a agravat-o la pauză, cînd raportul şuturilor era halucinant:15-1! Dar Inter s-a îndurat în repriza secundă şi Tottenham a înviat. Iar hat-trick-ul lui Bale i-a obligat pe milanezi să tremure în prelungiri.

În atare condiţii, Chivu a avut o seară liniştită pe flancul stîng. Dar şi aşa, tot s-a învîrtit de un "galben", pentru un fault urît şi inutil asupra vitezistului Lennon, fiind scos după o oră.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
alan_ritzi
alan_ritzi  •  21 Octombrie 2010, 04:28

Lasa-te ...esti patetic...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează