INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER - AC MILAN, AZI, 21:45, TVR1 (ÎN TUR 3-2)

Scoţienii care vor să cumpere Manchester susţin că au sprijinul lui Ferguson

Malcom Glazer, Glazer, Manchester
Malcom Glazer, Glazer, Manchester

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Un grup de oameni de afaceri care vrea să cumpere Manchester United pretinde că are susţinerea managerului scoţian

De parcă nu i-ar fi ajuns bătăile de cap inerente unei " optimi" de Ligă în care pe Old Trafford primeşte diseară vizita Milanului, Alex Ferguson s-a trezit băgat la mijloc într-un scandal privind posibila schimbare de patron la Manchester United.

Un grup de oameni de afaceri, autointitulat "Cavalerii Roşii", a decis să-l îndepărteze cu orice preţ de la cîrma clubului pe actualul acţionar majoritar, Malcom Glazer. Şi pretind că în demersul lor se bucură inclusiv de susţinerea managerului lui United. "Altfel n-am fi pornit la drum acest proiect", a precizat unul dintre membrii grupului anti-Glazer. Sir Alex i-ar fi asigurat chiar că pune la bătaie o parte din averea sa pentru o reuşită deplină.

Implicarea lui Ferguson e ultimul dintre aşii pe care "Cavalerii roşii" îl scot din mînecă pentru a-l determina pe miliardarul american să vîndă clubul. După ce Glazer le-a respins oferta de peste 1 miliard de euro, ei şi-au radicalizat acţiunile şi-au cerut implicarea suporterilor. Peste 120.000 au aderat pînă acum la acţiunea lor, iar diseară, cu Milan, vor să protesteze intrînd pe stadion la 10 minute după fluierul de start. Ei au în vedere şi să nu-şi încurajeze favoriţii în anumite perioade ale partidei.

Protest în galben-verde
Suporterii lui United şi-au început protestele împotriva familiei Glazer prin a veni la meciuri cu fulare şi în tricouri galben-verzi. "Acestea au fost culorile clubului în primii ani de la fondare, înainte de a deveni roşu-alb. Readucîndu-le în atenţie vrem să demonstrăm că Glazerii n-au nimic în comun cu spiritul lui United", a precizat un reprezentant al fanilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează