INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SCHALKE, MARŢI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR 1, DIGI 1 ŞI DOLCE 1; LIVETEXT PE GSP.RO

Se joacă pe zăpadă! » Stratul de nea va atinge jumătate de metru la meciul cu Schalke 04

În tur, Schalke s-a impus cu 3-0, pe un teren perfect
În tur, Schalke s-a impus cu 3-0, pe un teren perfect

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 18:53

Partida cu Schalke se va disputa în condiţii dificile, după ce meteorologii au anunţat că la Bucureşti va ninge abundent începînd de mîine seară.

Ca să mai spere la primăvara europeană, steliştii trebuie să se lupte şi cu vremea. Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că începînd de luni seara şi pînă joi la prînz la Bucureşti va ninge şi că sînt şanse mari ca de marţi seara, adică exact cînd e programată partida Steaua - Schalke, să fie emis un cod galben de ninsoare pentru Capitală. Se aşteaptă ca stratul de zăpadă să atingă 40-60 de centimetri!

Pe site-ul specializat accuweather.com, la ora de start a întîlnirii cu nemţii se anunţă ninsoare şi o temperatură de 0 grade Celsius. În acest condiţii, meciul se va disputa fără ca acoperişul să fie tras pentru că există riscul ca acesta să nu reziste sub greutatea zăpezii.

De asemenea, deşi gazonul de pe Arena Naţională e dotat cu încălzire, aceasta nu poate împiedica depunerea zăpezii. "Rolul instalaţiei e să nu fie terenul îngheţat, nu să stopeze zăpada. Dacă va ninge mult, atunci zăpada se va depune", a explicat unul dintre administratorii stadionului.

Amintiri cu Twente
Ultima partidă pe care Steaua a disputat-o în Europa în condiţii meteorologice grele a fost cea cu Twente, de pe 17 decembrie 2009, jucată în Ghencea. Atunci, deşi nu a nins, termometrele arătau -15 grade Celsius! Din acest motiv, la meci au asistat doar 800 de spectatori, din care 500 au fost suporteri olandezi. Aceea e cea mai scăzută asistenţă din istoria Stelei înregi strată la o confruntare pe teren propriu.

14.000 de bilete s-au vîndut pînă acum la returul cu Schalke

"Putem să cîştigăm împotriva nemţilor, pentru că ei vor risca, au nevoie de victorie. Nu ne-am pierdut toate şansele şi mai avem speranţe! Orice se poate întîmpla. Într-o conjunctură favorabilă putem să terminăm şi pe locul 2" (Mihai Stoica, manager Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
monere1980
monere1980  •  24 Noiembrie 2013, 17:07
Postat de djamorphis pe 24 Noiembrie 2013, 09:15

De unde ati scos aceasta informatie, pentru ca am urmarit mai multe prognoze meteo si peste tot au fost anuntat ca va ploua si exista posibilitatea de lapovita si ninsoare. De aici pana la stratul de jumatate de metru este cale lunga.

nu si ptr gsp-isti. Ptr astia e posibil orice, oricand, despre oricine ^^

beavis_alex
beavis_alex  •  24 Noiembrie 2013, 13:11

au ramas fara inspiratia scriitorii astia de hartie igienica auzi si tu ninsoare. nici n-am iesit din noiembrie. deobicei in capitala se depune zapada prin ianuarie. Cat despre zapada de 40-60cm mai lasati marihuana ca debitati prostii.

varanga53
varanga53  •  24 Noiembrie 2013, 12:19

Stratul de zapada va fi de fix jumatate de metru si ceva ! In mod sigur !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează