INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Secretele lui Stromsgodset dezvăluite de un jurnalist din Norvegia! Puncte forte, puncte slabe şi oameni cheie » "Steaua o va strivi la retur"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 18:09

Gazeta Sporturilor a stat de vorbă cu unul dintre jurnaliştii norvegieni care se ocupă de Stromsgodset. Este vorba despre Jermund Berg de la Drammens Tidende. 

Norvegienii nu dau prea multe şanse echipei lor, crezînd că absenţele din defensivă vor cîntări decisiv. La partida din această seară vor asista aproximativ 500 de oameni.

- Jermund, spune-mi cîteva cuvinte despre noul antrenor.
- David Nielsen are doar patru meciuri ca principal, 3 victorii şi o înfrîngere, toate în campionat. A venit după ce Ronny Deila a plecat la Celtic. Nu are prea multă experienţă, a lucrat doar doi ani ca antrenor principal înainte de a obţine postul de antrenor secund la Stromsgdset în iarna trecută.

"Flancul drept e punctul forte al echipei"

- Cine e Stromsgodset?
- E o echipă bună, fără prea multe puncte slabe faţă de alte echipe norvegiene. Excepţia poate este tipul care va juca fundaş central în seara asta, Mounir Hamoud, care are oscilaţii destul de dese. Flancul drept al echipei este de obicei cel mai bun, cu excepţia faptului că Lars-Crhstiopher Vilsvik (fundaş dreapta) e puţin accidentat şi este incert pentru meciul din această seară.

- Care sînt jucătorii cheie ai echipei?
- Aş spune că Stromsgodset are cîteva "stele", Abu şi Vilsvik sînt cei mai buni jucători ai lor. Primul însă a dezamăgit în acest an, nu a mai repetat evoluţiile bune din sezoanele precedente.

" Steaua o va strivi pe Godset la retur"

- Cum e văzută "dubla" cu Steaua în Norvegia?
- Va fi interesant. Nu văd cum Stromsgodset poate elimina Steaua după cele două jocuri. Poate în această seară va rezista, dar la retur cred că Steaua o să o strivească pe Godset în România. Au prea puţini jucători buni şi nu sînt suficient de tari în ofensivă în acest moment. Iar absenţa celor doi fundaşi centrali, Horn şi Madsen, va cîntări mult în ambele manşe. 

- Cum e Odegaard? Ştim că are doar 15 ani însă prinde echipa destul de des.
- Are şanse minime de a juca azi. El are nebunia specifică vîrstei, e un jucător bun, însă e destul de mic, firav. Probabil este unul dintre marile talente ale Europei la grupa sa de vîrstă. Toate cluburile mari l-au vrut în academia lor, dar din diferite motive a ales să rămînă la Drammen. 

- Ştim despre norvegieni că sînt destul de buni la fazele fixe. Care e cel mai periculos jucător al lui Stromsgodset la acest gen de faze? 
- La fazele fixe clar ţinta este Kovacs. E de departe cel mai bun jucător. Înălţimea îl ajută.

"Vin puţini oameni! Nu au prea mari speranţe"

- Cum va fi atmosfera diseară?
- Vor fi în jur de 5000 de fani la meci. În această perioadă în Norvegia sînt multe concedii şi mi-e greu de crezut că se vor vinde toate biletele. Sincer să fiu, nu cred că fanii nu speră foarte mult într-un rezultat bun. Steaua a fost probabil cel mai tare adversar pe care îl putea avea Godset. Steaua şi Celtic erau adversarii de evitat. Deci, puţini cred că echipa va merge mai departe.

Echipa probabilă: Kwarasey - Vilsvik (incert), Storbæk, Høibråten, Hamoud - Abu, Junior - Storflor, Fossum, Kastrati/Wikheim - Kovacs

Stromsgodset - Steaua e azi, de la ora 20:30, în direct la ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
iubitorsport
iubitorsport  •  17 Iulie 2014, 09:12

eu cred ca stai pe strada Coastei.

ortega
ortega  •  17 Iulie 2014, 09:12

Gunnoyul ăsta de Jermund Berg e un Mitică Brutărică al norvegienilor ... De-altfel cred că scrie la Angrip personen , adică Atac la persoană al lor ... Un jj eg , ca omologul lui român ...

supersolo
supersolo  •  17 Iulie 2014, 02:20

Si Steaua e slaba ...la fel ca echipa asta norvegiana ...numai ca diferenta sta in cativa oameni de valoare pe care Steaua inca ai mai are ...dar daca astia nu-si fac jocul ...e pa si pusi ...oricum in turul urmator vor avea o echipa mai puternica decat amaratii astia ...care sa recunoastem ..joaca destul de frumos ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează