INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA D / AJAX - REAL MADRID AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1

Sergio Ramos L-A SFIDAT pe Mourinho! Cum era să "dinamiteze" vestiarul Realului

Ramos și cele
două tricouri +1   FOTO
Ramos și cele două tricouri

Articol de - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 10:59

După ce Mourinho l-a certat şi înlocuit pe Ozil la pauza meciului cu La Coruna, fundaşul lui Real a purtat tricoul neamţului pe dedesubt în repriza a doua, dorind să-i dedice un eventual gol


Conflictul dintre Mourinho şi Sergio Ramos e şi mai intens la Madrid. După ce apărătorul lui Real i-a reproşat antrenorului cuvintele dure pe care acesta le foloseşte cînd le vorbeşte jurnaliştilor despre jucătorii săi, fiind pedepsit şi trimis pe bancă în Ligă, cu Man. City, Ramos l-a înfruntat din nou pe Mou. Duminică, în timpul meciului cu La Coruna, de pe "Bernabeu".

La pauză, Jose l-a certat ca niciodată pe Mesut Ozil în cabină pentru jocul din prima repriză şi l-a schimbat. Văzînd ce i se întîmplă neamţului - este şi unul dintre apropiaţii săi în echipă -, Sergio a vrut să-i susţină cauza lui Ozil şi să se răzbune pe Mourinho. A aşteptat ca tehnicianul să părăsească vestiarul şi a îmbrăcat tricoul lui Mesut pe dedesubt. Îi pregătea o dedicaţie mijlocaşului german de origine turcă la un eventual gol marcat după pauză.

Nu a reuşit, oricît a încercat. Numărul 10 a rămas sub numărul 4. Însă jurnaliştii de la Marca au aflat. Şi se întreabă dacă şi cum îl va sancţiona acum antrenorul: va juca Ramos sau va fi abandonat din nou pe banca de rezerve?


"Nu ştiu dacă Mourinho m-a pedepsit cu Manchester City, dar ştiu că discuţiile din vestiar trebuie să rămînă acolo, nu să apară la conferinţele de presă!"
Sergio Ramos, apărător Real Madrid

50 de milioane de euro oferă Chelsea pentru Sergio Ramos, pe care l-ar transfera în ianuarie 2013

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
deejay86
deejay86  •  03 Octombrie 2012, 16:18

daca sunt certati n-au de ales decat sa se impace ... Real are mare nevoie si de Ramos si de Mou.

sakazuke
sakazuke  •  03 Octombrie 2012, 15:54

:)) gestul lui ramos arata cat de ,,dezbinat" este vestiarul lui real........

parioara
parioara  •  03 Octombrie 2012, 14:09

twitterpunctcom slash sergioramos

Vezi toate comentariile (9)
Comentează