INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 LA GENERAL)

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) VIDEO Nicolae Stanciu: „I-am felicitat pe cei de la CFR Cluj, au făcut ceva extraordinar!”

Articol de - Publicat joi, 29 august 2019 00:45

Nicolae Stanciu, 26 de ani, mijlocașul Slaviei Praga, a fost și în partida retur cu CFR Cluj, câștigată cu 1-0, unul dintre cei mai buni jucători din echipa cehilor. Slavia s-a impus cu același scor ca în tur și s-a calificat în grupele Ligii Campionilor. 

  • Eliminată din play-off-ul Champions League, CFR va evolua în grupele Europa League. Tragerea la sorți e vineri, 30 august, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

Stanciu a fost extrem de bucuros la finalul partidei, a explicat că accederea în grupele Ligii a fost un obiectiv personal în momentul în care a ales transferul la Slavia, iar apoi a dezvăluit că și-ar dori ca formația lui să evolueze contra celor de la Real Madrid. 

„A fost o bucurie imensă! Mă bucur că am ajuns în grupe, a fost un obiectiv personal când am ales să mă transfer la Slavia, toată lumea e fericită acum. Aștept să vin să joc la națională, apoi aștept cu nerăbdare meciurile din grupe.  

I-am felicitat pe cei de la CFR Cluj pentru parcurs, jucătorii au făcut niște meciuri extraordinare. E incredibil să fii pe primul loc în campionat și să treci de 3 tururi în preliminarii!

A fost un gol norocos reușit de noi, dar nu mai contează, important e că ne-am calificat. Vreau să picăm cu o echipă din Spania, eu mi-aș dori Real Madrid”,  a declarat Nicolae Stanciu, la TV Digi Sport.

7a fost nota primită de Stanciu din partea Gazetei Sporturilor pentru prestația de aseară

SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ 1-0 (2-0 la general) FOTO+VIDEO Iluzii de Ligă doar o repriză: CFR a cedat și returul în fața Slaviei Praga și merge în grupele Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
hotcocoa
hotcocoa  •  29 August 2019, 12:10
Postat de 7manuel pe 29 August 2019, 06:17

Nicolae Stanciu, cu 3 clase peste jucatorii romani de la CFR, CSU Craiova, Viitorul sau cine mai vreti. Asta apropo de unii care-l injurau incontinuu pe aici. Imi amintesc, unii olteni urlau ca Baluta e peste fostul stelist.

Se vede ca e bine crescut si modest. Sa o tina tot asa!

7manuel
7manuel  •  29 August 2019, 06:17

Nicolae Stanciu, cu 3 clase peste jucatorii romani de la CFR, CSU Craiova, Viitorul sau cine mai vreti. Asta apropo de unii care-l injurau incontinuu pe aici. Imi amintesc, unii olteni urlau ca Baluta e peste fostul stelist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează