INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BORUSSIA DORTMUND 2-1

VIDEO EXCLUSIV Porumboiu l-a criticat pe Șovre după Manchester City - Borussia Dortmund, dar ulterior s-a răzgândit

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 10:36 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 11:42

La finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund 2-1, camerele TV l-au surprins pe asistentul Octavian Șovre primind un autograf din partea Erling Haaland, chiar pe tunelul spre vestiare.

Gestul românului a stârnit rumoare în presa internațională, iar azi, la GSP LIVE, Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe asistent.

VIDEO Adrian Porbumboiu critică gestul lui Șovre: „E umilitor ce a făcut cu Haaland”

„Dacă nu ești sobru... E ca și cum judecătorul, după ce se termină procesul, spune «Vino, maestre, că tu ești o personalitate imensă și dă-mi un autograf».  E o prostie imensă! Nu faci treaba asta decât dacă ești... 

Cum să faci treaba asta? Ești arbitru FIFA, mă! Cum să-i ceri autograf lui Haaland?! Indiferent pentru cine e. Nu are nicio legătură cu ce ar trebui să facă un arbitru. Poți să ceri după meci, la vestiar, într-o formă civilizată. Dar nu imediat după meci, când unii sunt prea bucuroși și unii nervoși. Sunt gesturi umilitoare pentru un arbitru!

Nu te-ai adus acolo ca bunic sau altceva. Ești arbitru FIFA... Ai altă verticalitate! Te duci după meci, când lumea s-a liniștit. Dar nu ceri autograf imediat... Un arbitru trebuie să aibă prestanță”. a declarat Porumboiu la GSP LIVE.

Porumboiu s-a răzgândit

Ulterior, fostul arbitru și-a schimbat discursul, declarând că a văzut imaginea după ce a dat declarația inițială. Acum, Porumboiu nu a mai fost atât de vehement la adresa lui Șovre. 

„Că s-a întâmplat în interior, nu e nicio problemă! Dar eu n-aș fi făcut așa ceva în locul lui. Reacția mea a fost virulentă, crezând că e pe teren. Acolo e o umilință, dar mai mascată. Nu sunt de acord, dar dacă jucătorul nu i-a dat peste nas... Pentru el nu e cea mai bună postură, dar acum nu mai sunt așa vehement cum eram dacă s-ar fi întâmplat pe teren. Am crezut că l-a oprit pe teren. Dar am văzut imaginea, că s-a întâmplat pe culoar”, a spus ulterior la Pro X.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, uimit de gestul lui Octavian Șovre: „Nu am mai văzut așa ceva”

Imaginea serii în Champions League: unul dintre asistenții lui Hațegan l-a luat deoparte pe Erling Haaland după meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  07 Aprilie 2021, 20:28

Porumboiule, ce te mai bagi în seamă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează