INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY-REAL; DORTMUND - MALAGA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE2, LIVETEXT PE GSP.RO

Terim, 10! » Antrenorul lui Galatasaray riscă o suspendare imensă după scandalul făcut cu Mersin, 3-1

Extrem de nervos, Fatih Terim a făcut victime sîmbătă şi printre oamenii săi: a împins o femeie, oficial al Galatei, dar şi pe ofiţerul de presă // Foto: Guliver/GettyImages
Extrem de nervos, Fatih Terim a făcut victime sîmbătă şi printre oamenii săi: a împins o femeie, oficial al Galatei, dar şi pe ofiţerul de presă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 20:37

Atîtea meciuri de suspendare ar putea primi antrenorul Galatei în campionatul turc, după scandalul imens făcut la 3-1 cu Mersin, înaintea revanşei cu Real (VIDEO DE LA MECI!).

Numai de returul cu Real mai avea nevoie Fatih Terim acum, la cîte probleme are în Turcia! Deja un vulcan în fierbere miercurea trecută, după 0-3 la Madrid, cînd l-a acuzat pe arbitrul norvegian Moen că "n-are curaj, îi e frică de Real", reproşîndu-i pe un ton vehement ignorarea a două penaltyuri clare, antrenorul Galatei a erupt sîmbătă, în campionat (3-1 cu Mersin).

În minutul 30 era 0-1 şi Cim Bom a rămas în 10, Nounkeu fiind eliminat. Atunci a sărit ca ars Terim. A pătruns pe teren în culmea furiei, a luat mingea şi a dat-o de pămînt, în timp ce se îndrepta ameninăţător spre arbitrul Suleyman Abay. L-a înjurat şi a sărit să-l bată, dar a fost oprit de jucători.

S-a retras după cîteva minute de scandal, insultînd şi un oficial al federaţiei. A fost eliminat, la fel s-a întîmplat şi cu secunzii Umit Davala şi Hasan Şaş, iar echipa a fost condusă 60 de minute de Taffarel, antrenorul cu portarii, şi de masorul roş-galbenilor.

Presa de la Istanbul susţine că Fatih Terim riscă 10 etape de suspendare, nici asistenţii săi nu vor scăpa uşor. Şi etapa viitoare, împotriva lui Karabuk, pe bancă vor sta Taffarel şi Duygu Erdogan, o antrenoare de la Academia Galatei.

566912-liga-meciuri.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
submarina
submarina  •  09 Aprilie 2013, 21:24

Fatih Terim e un fel de Mircea Lucescu al Turciei, numai ca Nea Mircea e muult mai simpatic si cuminte:)

whitecollar
whitecollar  •  09 Aprilie 2013, 17:44

penaltiuri clare... lol. totul este "clar", pare-se, cand vezi 5-6 reluari la tv.

treadstone
treadstone  •  09 Aprilie 2013, 13:38

Prima semifinalista au decis-o arbitrii sapt trecuta. Dortmund - Malaga e meciul de vazut.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează