INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  "SFERTURI"-TUR / BAYERN - REAL 1-2

Tupeu bavarez? Nemţii cred într-o minune în returul de pe Bernabeu: "Încă ne putem califica! Vom ataca Madridul cu toată forţa"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2017 11:26

Bayern nu renunţă la luptă. Deşi în returul de marţi, de pe Bernabeu, pleacă de la 1-2 şi va trebui să compenseze absenţa fundaşului central Javi Martinez (suspendat) şi probabil a lui Hummels (accidentat), echipa lui Carlo Ancelotti speră într-o minune.

"După eliminarea lui Javi, Neuer ne-a ţinut în joc. Încă mai avem şanse",a apreciat căpitanul Philipp Lahm.

Portarul Neuer e şi el optimist: "Am fost echipa mai bună în prima repriză. Apoi, în zece, am suferit. Ştim însă că suntem capabili să marcăm la Madrid. Ne putem califica acolo". Realist, antrenorul Carlo Ancelotti recunoaşte că "şansele sunt mici". Dar nici el nu şi-a pierdut speranţa: "Încă trăim. Avem şase zile la dispoziţie să ne punem pe picioare şi sper ca pe Bernabeu să-i am la dispoziţie şi pe Hummels şi Lewandowski".

Cel mai slab jucător al munchenezilor miercuri seară, Thomas Muller s-a dovedit cel mai optimist la zona mixtă: "Cu toată forţa înainte. Asta trebuie să fie atitudinea la Madrid. Orice e posibil. Avem calitatea, ambiţia şi armele necesare pentru a întoarce soarta calificării".

"În repiza secundă i-am luat mingea lui Bayern. Şi asta nu-i place. Am obţinut un rezultat bun, dar calificarea încă nu e decisă"
Zinedine Zidane, antrenor Real

16 victorii consecutiveavea Bayern acasă, în Ligă, până la eşecul de miercuri. Tot Real i-l adminstrase şi pe precedentul: 4-0 pe 30 aprilie 2014

"Au lăsat spaţii mari"

Fostul portar al lui Bayern, Oliver Kahn, s-a arătat dezamăgit de maniera în care munchenezii au acţionat după eliminarea lui Martinez. "Te poţi apăra şi-n zece mult mai bine şi mai agresiv decât a făcut-o Bayern. A lipsit comunicarea între jucători, au lăsat spaţii mari. Iar după 1-2 a fost chiar mai rău. Boateng s-a chinuit să ţină pasul în ultimul sfert de oră. De fapt, toată echipa a căzut fizic în repriza secundă", a punctat fostul internaţional german. z

"Nu-i primul şut greşit din istorie"

Arturo Vidal a fost înger şi demon pentru bavarezi. A deschis scorul cu o lovitură de cap, apoi a irosit cele mai mari oportunităţi ale echipei sale. Un "cap" alături, din poziţie excelentă, şi penalty-ul din finalul primei părţi. Chilianul n-a vrut să vorbească după meci, însă Ancelotti l-a apărat: "L-am desemnat pe Arturo să bată fiindcă are personalitate. Nu e primul şut greşit din istoria fotbalului şi nu va fi nici ultimul".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
tonyys
tonyys  •  13 Aprilie 2017, 17:24

Oricum e penibil pt o economie ca a germaniei cam de 3 x mai mari ca a spaniei sa n-aiba nici o echipa macar de nivelul lui Real,Barca,Atletico sau Sevilla, ca sa nu mai zic ca jumatate din campionatul spaniei in bundesliga s-ar bate cu mari sanse la titlu.

tonyys
tonyys  •  13 Aprilie 2017, 17:17
Postat de Alex Iosif pe 13 Aprilie 2017, 16:11

Ia pune-i tu pe Barca,Real si celelalte echipe din Spania sa plateasca datoriile la stat,impozite ,taxe ,la fiecare transfer precum face Bayern si apoi vom vedea care ar fi in primele 5 si care nu.

Sevilla si Atletico n-au nici jumatate din bugetul lui bayern insa oricum ambele sunt peste nemti. Cu plata taxelor Messi a avut mari probleme in spania banuit fiind ca nu-si plateste taxele, prin germania n-am auzit de asemenea ancheta, bine pe acolo nu prea exista justitie - steffi graf, becker care au furat statul n-au avut nici o problema, ca sa nu mai zic de afacerile cel putin dubioase cu rusia si numai ale fostilor cancelari schoroder si kohl.

larisa_i
larisa_i  •  13 Aprilie 2017, 16:28

Care forta?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează