INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI, RETUR

VIDEO Arsenal a făcut un meci magic cu Milan, dar a ratat calificarea. Benfica a întors rezultatul de la Zenit

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 martie 2012 00:09

În această seară am aflat primele două din cele opt  echipe care vor evolua în sferturile Ligii Campionilor. Arsenal a sperat pînă în ultimul minut că se poate întoarce scorul de 0-4 din tur, în timp ce Benfica a tranşat calificarea cu cîte un gol pe fiecare final de repriză.

Arsenal a deschis scorul rapid, marcînd în minutul 7 prin Koscielny după o lovitură de colţ. Fundaşul "tunarilor" a profitat de lejeritatea marcajului pentru a relua în plasă cu capul din apropiere (VIDEO). Rosicky a profitat 20 de minute mai tîrziu de o degajare slabă a lui Thiago Silva pentru a duce scorul la 2-0 cu un şut pe jos de la 11 metri (VIDEO). Van Persie i-a ridicat pe fanii lui Arsenal în picioare pe finalul primei reprize, după ce a transformat fără emoţii penalty-ul obţinut de Chamberlain (VIDEO). În repriza a doua însă, Milanul a închis jocul şi a păstrat avantajul obţinut în tur pînă la final.

Arsenal - AC Milan 3-0 (Koscielny 7, Rosicky 26, Van Persie 42) (TVR 1, în tur 0-4)
Arsenal: Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Rosicky, Song, Oxlade-Chamberlain - Walcott, Van Persie, Gervinho
AC Milan: Abbiati - Abate, Mexes, Thiago Silva - Nocerino, Van Bommel, Emanuelson - Ibrahimovici, Robinho, El Shaarawy

Maxi Pereira a anulat avantajul lui Zenit în primul minut de prelungiri al prime reprize, după o fază confuză în careul ruşilor (VIDEO). După o repriză secundă în care ruşii au încercat să marcheze golul calificării, Benfica a lovit din nou pe contraatac, Nelson strecurînd balonul în plasă în ultimele secvenţe ale partidei, asigurînd calificarea portughezilor (VIDEO).

Benfica - Zenit 2-0 (Maxi Pereira 45+1 Nelson 90+3) (DolceSport, în tur 2-3)
Benfica: Artur - Maxi Pereira, Luisao, Jardel, Emerson - Witsel, Javi Garcia, Gaitan - Rodrigo, Cardozo, Bruno Cesar
Zenit: Malafeev - Anyukov, Hubocan, Lombaerts, Criscito - Denisov - Semak, Shirokov - Bystrov, Kerzhakov, Zyryanov

Mîine se vor juca partidele APOEL - Lyon şi Barcelona - Leverkusen.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (241)
bagherra23
bagherra23  •  07 Martie 2012, 00:50

Sunt fan Ac MIlan de prin 88 dar nu pot sa-mi ascund nemultumirea fata de ei in ultimul timp si aici ma refer la prestatia lor cateodata jenanta in deplasarile din CL..incredibil cum au putu sa piarda cu 3-0..asa imi aduce aminte de drama suferita cu Deportivo,cand au batut cu 4-1 pe San Siro si au luat bataie cu 4-0 la Depor acasa.in ultima veme mi se par ca sunt lipsiti de profesionalism ..nu se poate sa pierzi al scorurile astea...cu toate ca eram convins ca vor lua bataie dar nu in halul asta..PS sunt la munca si nu am vazut meciul,chiar in halul asta de prost au jucat??

viiktor
viiktor  •  07 Martie 2012, 00:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asa va fi! HAI VASLUI! HAI TOATA TARA! HAI ROMANIA!

viiktor
viiktor  •  07 Martie 2012, 00:20
Postat de sundancekid pe 07 Martie 2012, 00:02

Ba ? Las-o asa ca e mai bine . Nu are rost sa elaborez . Sholdoveanul ala de maresal e cam dobitoc . In plus alaturi de sholdoveanull alalalt de imperator folosesc tot felul de alte nick-uri dar acuma s-a cam terminat cu sholdovenismul lor pe aici . S-a schimbat formatul si au luat-o in bot de la bucuresteni . Pe tine macar te respect ca tii cu orasul si judetul tau dar astia isi reneaga constant regiunea de unde se trag .

Eu respect pe toata lumea...n-am nimic de impartit cu nimeni si nimeni nu are nimic de impartit cu mine si asa as vrea sa ramana. Ca ai tu ceva cu maresalul si imperator, aia e problema ta, dar nu generaliza, gresesti fara rost.

Vezi toate comentariile (241)
Comentează