INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ATLETICO 2-1 (0-1 ÎN TUR)

VIDEO Bayern a jucat, Atleti s-a calificat » Pragmatismul lui Simeone a triumfat în faţa show-ului lui Pep

Griezmann, dreapta, pecetluiește calificarea lui Atletico // FOTO Guliver/ GettyImages
Griezmann, dreapta, pecetluiește calificarea lui Atletico // FOTO Guliver/ GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2016 00:00

Atleti va fi în finala de la Milano, pe 28 mai Spectacol și dramatism pur. Asta a fost semifinala de aseară. Din primul până- n ultimul minut.

Bayern a “arat” pur și simplu gazonul în jumătatea lui Atletico. Nicio brazdă n-a rămas neîntoarsă. Iar în minutul 31, fotbalul-spectacol al lui Guardiola a fost răsplătit: Xabi Alonso, “directă” deviată de Gimenez, 1-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O breșă se crease în zidul atât de temut al madrilenilor. Scorul primei manșe fusese egalat. Și putea fi depășit imediat (34), dacă Müller nu rata penalty-ul acordat în urma unui fault la Javi Martinez. Atletico în genunchi? Așa a crezut toată lumea la pauză.

Dar în plină ofensivă bavareză, pe contraatac, Griezmann, viitorul adversar al “tricolorilor” la Euro, a egalat: 1-1 (54). Bavarezilor le-a trebuit ceva timp să-și revină, însă Lewandowski a readus speranţa, la o minge întoarsă de Vidal în faţa porţii: 2-1, minutul 74. Încă un sfert de oră pentru al 3-lea gol.

Numai că arbitrul Cakir îi dăruiește un penalty lui Torres, la un fault în afara careului comis de Javi Martinez. 2-2? Apără Neuer (84)! Bayern își reia asaltul. Degeaba. Și spaniolii merg în finală. A doua oară în ultimii 3 ani.

"Bayern a jucat mai bine. Dar golul meu a fost decisiv”
Antoine Griezmann, atacant Atletico

10eliminatorii consecutive, din 2014 încoace, între echipe spaniole și nemțești s-au încheiat cu triumful ibericilor

3semifinale de Ligă la rând a pierdut Guardiola cu Bayern

BAYERN 2
Au marcat: Xabi Alonso (31), Lewandowski (74)
BAYERN: Neuer - Lahm, J. Boateng, Javi Martinez, Alaba - Xabi Alonso - Douglas Costa (73 Coman), Vidal, T. Muller, Ribery - Lewandowski.
Antrenor: P. Guardiola

ATLETICO 1
A marcat: Griezmann (54)
ATLETICO: Oblak - Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Koke (90+3 Savici), Gabi, A. Fernandez (46 Carrasco), Saul - Griezmann (82 Partey), F. Torres.
Antrenor: D. Simeone

A arbitrat Cuneyt Cakir (Turcia)
ÎN TUR: 0-1
Atletico s-a calificat în finala programată pe 28 mai, la Milano.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
937342923006304
Talpos Mircea  •  04 Mai 2016, 12:20
Postat de Tanase Cristian pe 04 Mai 2016, 11:14

am zis ca sunt subiectiv, dar cand am vazut ca faultul ala la 2 m de careu l-a bagat in careu m-am lamurit ca *** aia de turc trage cu descultii aia, reluari concrete la faza golului lui atletico textila nimic, la bayern orice atingere fault si galben la intrarile alora la rupere nimic, pacat de fotbal...

Esti subiectiv, faultul a inceput in afara careului si s-a continuat in careu deci acordarea penaltyului este acoperita de regulament. Cei 2 metri invocati de tine sunt o licenta poetica, nu-i asa ? in realitate au fost centimetri... Au fost mai multe decizii discutabile, unele in favoarea Bayernului cum a fost la golul doi cind Vidal a faultat clar in atac si merita un cartonas galben pentru ca a sarit cu cotul in gatul fundasului.

896581227063239
Tanase Cristian  •  04 Mai 2016, 11:14

am zis ca sunt subiectiv, dar cand am vazut ca faultul ala la 2 m de careu l-a bagat in careu m-am lamurit ca *** aia de turc trage cu descultii aia, reluari concrete la faza golului lui atletico textila nimic, la bayern orice atingere fault si galben la intrarile alora la rupere nimic, pacat de fotbal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  04 Mai 2016, 09:45

Daca cea ce joaca echipa acestui descrierat se numeste fotbal prefer sa ma uit la alte sporturi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează