INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - JUVENTUS 2-0

VIDEO Electric Bayern » Nemţii au strălucit în faţa lui Juventus, impunîndu-se cu 2-0

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2013 00:37

Propulsaţi de golul din primul minut şi de forma de vis a perechii Robben-Ribery, munchenezii au luat o opţiune serioasă pentru semifinale

Ce-ţi poţi dori mai mult decît un asemenea start? Doar ce se auzise primul fluier al "centralului" Mark Clattenburg, jucătorii încă îşi căutau locurile pe teren, cînd Bayern a intrat în avantaj. Alaba şi-a permis un şut "de încălzire", de la vreo 30 de metri, Vidal a pus nefericit vîrful bocancului, Buffon a reacţionat şi el tîrziu, iar balonul s-a dus, cuminte, în colţul porţii juventine: 1-0!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Campioana Italiei a replicat imediat, prin "directa" lui Pirlo şi bomba lui Vidal, ambele alături, şi părea că nu va avea nici o problemă să echilibreze jocul. Părea. Ce n-au prevăzut bianconerii a fost accidentarea lui Kroos şi înlocuirea acestuia cu Robben. Intrarea olandezului i-a dat aripi lui Bayern. Cu el şi cu Ribery în zi de graţie, gazdele au deschis jocul pe aripi şi puteau intra la pauză cu un avantaj mult mai consistent pe tabelă: 3 mari ocazii irosite!

2 suspendaţi
Munchenezii şi-au extins dominarea în partea secundă. Iar după ce l-a încercat pe Buffon, Mandzukici i-a centrat impecabil lui Muller, care de la un metru n-a greşit ţinta. La 0-2, Juve chiar nu mai avea ce pierde. Conte a mutat cu ofensivii Vucinici şi Giovinco, apoi cu Pogba, torinezii au echilibrat jocul, dar fără succes în faţa porţii lui Neuer. Ba i-au pierdut şi pe Vidal, şi pe Lichtsteiner, cumul de "galbene", pentru returul din 10 aprilie. A rămas 2-0, e primul eşec în dreptul juventinilor sezonul acesta de Ligă, dar cît de amar.

BAYERN - JUVENTUS 2-0
(Alaba 1, Muller 63)
BAYERN: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Schweinsteiger, Luiz Gustavo - Muller, Kroos (16 Robben), Ribery (90Ă3 Shaqiri) - Mandzukici (90+1 Gomez). Antr. J. Heynckes
JUVENTUS: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso (75 Pogba) - Matri (65 Giovinco), Quagliarella (65 Vucinici). Antr. A. Conte
A arbitrat Mark Clattenburg (Anglia)

Dezastru Clattenburg
Arbitrul Clattenburg a fost îngăduitor întîi cu italienii. În prima repriză, Vidal a comis două faulturi de "galben" asupra lui Ribery, dar englezul l-a amînat pînă-n minutul 67, cînd l-a avertizat pentru henţ. Alt "protejat" a fost Chiellini, căruia i-a trecut cu vederea un cot în figura lui Mandzukici. Apoi, englezul a trecut în tabăra lui Bayern. La faza golului de 2-0, în momentul în care croatul a primit balonul, era într-o poziţie suspectă de ofsaid. În fine, pe final, Clattenburg l-a iertat de-un "roşu" pe Ribery, pentru o intrare criminală la "călăul" Vidal.

25 de secunde. Atît a trecut de la debut pînă la golul lui Alaba. Cea mai rapidă reuşită în Ligă îi aparţine însă lui Makaay (tot Bayern): 10,12 secunde la 2-1 cu Real (2007)

21-7 a fost raportul şuturilor la poartă (10-3 cadrate) în favoarea lui Bayern. Raportul cornerelor: 9-4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
andreeacarla
andreeacarla  •  10 Aprilie 2013, 09:11

Sper sa intoarcem rezultatul in aceasta seara.

adimutu14
adimutu14  •  04 Aprilie 2013, 11:56

Si eu zic ca Bayern este favorita sa castige marele trofeu anul acesta, dar nu se stie...eu vad o finala Real - Bayern.

alin899
alin899  •  03 Aprilie 2013, 19:31

Buffon a facut-o de oaie la meciul asta. Eu personal nu m-am mai uitat dupa golul de 1-0 de la mijlocul terenului, dar am vazut reluare si de la al 2-lea gol...pacat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează