INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - ŢSKA 5-2

VIDEO Era s-o facă de Hart! » Fără vină la goluri, Pantilimon a fost aproape să gafeze cu ŢSKA

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:14

O dată cu debutul în Champions League, Pantilimon a bifat şi calificarea în premieră a ”cetăţenilor” în ”optimi”

Costel Pantilimon are destule motive să sărbătorească după debutul în Champions League. Man. City a cîştigat, 5-2 cu ŢSKA Moscova, şi e deja calificată în "optimile" Ligii. Pentru prima oară în istoria clubului!

Click aici pentru VIDEO!

Nici la vreunul dintre golurile primite românul n-are ce să-şi reproşeze. La primul, Doumbia, rămas singur, l-a driblat şi a înscris, al doilea a fost un penalty. A existat totuşi o situaţie în care Pantilimon a greşit exact în stilul rivalului Joe Hart.

În minutul 23, la o minge înaltă în careul său, Panti a ieşit imprudent, s-a înălţat peste coechipieri şi a boxat balonul. Prost. Norocul lui că în preajmă n-a fost nici un adversar ca să reia în plasă! Altfel, acum s-ar fi discutat probabil despre revenirea lui Hart între buturi.

4 şuturi a parat aseară Pantilimon. Adică 66,7 la sută dintre şuturile expediate de ruşi pe poarta lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
marioa
marioa  •  06 Noiembrie 2013, 17:56
Postat de etoilerouge pe 06 Noiembrie 2013, 10:13

In primul rand, Lobont a fost dezavantajat de propriul fizic in raport cu standardul unui portar de clasa, deci pica din start prezumtia de complet. Nu mai discutam de problemele lui tehnice, nu degeaba a fost constant rezerva lui Stekelenburg mai intai la Ajax, si apoi la Roma (culmea sa il reintalneasca si la Roma) , iar acum a lui De Sanctis. Halal complet!

Cred ca sunt aia de la Roma baturi in cap si nu stiu ce inseamna portar complet si ce au ei in curte. Noroc cu Piturca care il vede in continuare pe Lobont. PS: Pentru cel ce semneaza Joaquin! Nu mai incerca sa ma contrazici. Era doar o ironie si atunci cum ironie e si acum. Vad ca la stelisti mai greu cu inteles ironiile asa ca ti-am tradus sa nu te mai chinui sa si intelegi.

addriann
addriann  •  06 Noiembrie 2013, 16:10
Postat de glorie pe 06 Noiembrie 2013, 12:46

Cei care n-au jucat fotbal de performanta, n-au de unde sa stie. E esential ca un portar sa apere la club! Altfel n-are ce cauta la nationala ca titular. Dar daca Lobont a fost chemat desi nu apara la Roma, parerea mea ca ar fi fost mai bine ca domnul Piturca sa-l convoace pe Pantilimon. Pe langa unul din acestia, bineinteles ca a fost convocat unul cu meciuri in picioare adica Lung Jr.

Pe Victor Piturca nu- l intereseaza portarii-rezerva, este hotarat sa joace cu Tatarusanu ambele meciuri ale barajului. De fapt, la ora actuala si-a stabilit si titularii pentru primul meci, este greu sa mai vedem vreo surpriza.Vom vedea insa daca a fost inspirat sau nu...

glorie
glorie  •  06 Noiembrie 2013, 12:50
Postat de guderian pe 06 Noiembrie 2013, 09:10

N-am avut vreodata impresia de siguranta cu Pantelimon in poarta nationalei. De fapt, Romania nu a mai avut un portar complet de muuuuuuuuulta vreme. Unul iese prost la centrari inalte, altul are probleme cu plasamentul, unii ne-au scos din cartile pentru semifinala de CM dupa ce a sarit cu mainile rridicate mai putin decat a sarit atacantul advers cu capul. Ca nu de City ma intereseaza pe mine, ci de poarta nationalei. Cu Tata, Panti si Lobont stam cam prost la capitolul asta. Mi-i sa nu pierdem calificarea cu grecii pe mana portarului.

Dar Stelea a fost complet? Apropo, Tatarusanu a gafat la nationala? Pentru ca nu-mi amintesc. Faptul ca a marcat olandezul ala cu capul de acolo?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează