INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEVERKUSEN - MAN. UNITED 0-5

VIDEO Execuţie! » United a demolat-o pe Leverkusen, 5-0, calificîndu-se în optimi

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 noiembrie 2013 23:58

”Diavolii” şi-au asigurat calificarea şi, indirect, i-au dat o mînă de ajutor şi lui Lucescu, pe care-l aşteaptă acum la Manchester

Cu o victorie aseară în faţa lui Man. United, Leverkusen era acum în "optimi". Dar, spre uşurarea lui Mircea Lucescu, n-a fost aşa. Deşi nemţii au început tare, "diavolii" i-au pus repede la respect. Totul a semănat cu o execuţie sumară.

Click aici pentru VIDEO!

Valencia şi un autogol al lui Spahici au stabilit scorul la pauză: 0-2. Scor la care "farmaciştii" au depus definitiv armele, iar United n-a iertat: Evans, 0-3, Smalling 0-4, Nani 0-5! Victoria îi propulsează pe englezi în "optimi" şi pe Şahtior (3-0 cu Sociedad) în poziţia secundă înaintea "şocului" din 10 decembrie, de pe Old Trafford.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  28 Noiembrie 2013, 10:29

Ce nu pot sa inteleg nici in ruptul capului este cum de a putut echipa asta sa-i bata pe cei de la Sahtior atat de categoric. Pur si simplu aseara au jucat chiar mai prost decat Steaua, daca asa ceva este posibil!

drimmero
drimmero  •  28 Noiembrie 2013, 09:26

cica Bundesliga peste Premier League )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează