INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UDINESE - SPORTING BRAGA 1-1 (ÎN TUR 1-1, 4-5 D. PEN.)

VIDEO Felina care a păcălit scăriţa » Beto, fostul portar al CFR-ului, a calificat-o pe Braga în grupele Ligii

Articol de - Publicat joi, 30 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 29 august 2012 22:03

La penaltyurile de departajare, goalkeeperul a simulat un plonjon, apoi a rămas în picioare, pe centrul porţii. Şi fenta brazilianului Maicosuel n-a ţinut

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Concentrare maximă. Udinese mai are un penalty. Al treilea. Pe linia porţii, Beto freamătă, nu mai are răbdare. Maicosuel aranjează mingea, se întoarce la marginea careului, lateral stînga şi porneşte. Trage o clipă cu ochiul la goalkeeperul Bragăi din faţa lui să vadă dacă i-a ghicit ideea. Totul pare OK, gîndeşte atacantul brazilian în vîrstă de 26 de ani, care nu renunţă la strategie.

Ajuns lîngă minge, Maicosuel fentează, nu şutează tare, mîngîie balonul. Scăriţă. Beto e mai deştept. Şi el simulează că plonjează, dar se opreşte. E în picioare, pe centrul porţii. Exact unde vine mingea. Portughezul o prinde şi o degajează în culmea fericirii.

Sud-americanul e speriat. Se retrage spre centrul terenului clătinînd din cap. Simte că nimeni nu va mai rata. Şi nimeni nu mai ratează, portughezii impunîndu-se cu 5-4.

După 1-1 în tur şi 1-1 în retur, la Udine, un singur penalty a decis echipa calificată în grupele Ligii: Braga. Antrenorul său e Jose Peseiro, cel care a fost în 2008 pe banca Rapidului.

9 este nota (cea mai mare) primită de portarul Bragăi în O Jogo pentru meciul cu Udinese

800 de mii de euro este salariul lui Beto la Braga, unde are contract pe două sezoane

"Acel penalty apărat la Maicosuel a fost momentul meu de inspiraţie. Îi mulţumesc Domnului!"
Beto, goalkeeperul Bragăi

A rupt gazonul în faţa lui Beto
Era minutul 57 la Udine. Armero, care deschisese scorul în prima repriză, a avut ocazia să închidă meciul şi calificarea. A scăpat singur cu Beto, a ezitat o clipă, a încercat o scăriţă peste goalkeeperul Bragăi, dar nu i-a ieşit. Nici n-a ajuns să lovească mingea. A dat în pămînt, rupînd gazonul, şi a căzut (foto). În loc de 2-0, a fost 1-1 şi 4-5 la penaltyuri. S-a dus Liga.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zen_cfr
zen_cfr  •  30 August 2012, 10:21

Felicitari Beto! NU te vom uita niciodata! Vei ramane mereu in inima noasta, chiar si dupa numai 1 sezon!!! Fortza CFR! Ale ALE

juliusmad
juliusmad  •  30 August 2012, 09:53

bravo beto. ai mai luat si tu cursuri de actorie?

fotbalfan
fotbalfan  •  30 August 2012, 04:40

beto e un portar ft bun, pacat ca nu mai e la cfr insa 800k salar e mult pest ece se palteste i nro momentan. poate pe viitor, cine stie ? :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează