INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - LILLE 6-1

VIDEO Fluier decis şi corect » Haţegan a avut meci uşor la showul lui Bayern (6-1) cu Lille

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 01:05

Arbitrul român a condus aproape fără greşeală la Munchen. Numai Ribery s-a enervat, întrucît nu i-a dat două faulturi, motiv pentru care fanii bavarezi l-au fluierat pe "central"

Prestaţie convingătoare reuşită aseară de Ovidiu Haţegan şi brigada românească desemnată la Munchen. E drept l-a ajutat şi meciul, unul aflat la discreţia lui Bayern, care a defilat (6-1) cu Lille, însă a şi fost atent şi pe fază, distribuind corect cartonaşele şi calmînd autoritar spiritele.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

În prima repriză a fluierat chiar impecabil. A acordat justificat două lovituri libere din marginea careului, transformate în gol de Schweinsteiger şi de Robben, şut deviat nefericit de Balmont. Apoi l-a "îngălbenit" just pe Debuchy, care mai avea un pic şi-l dezbrăca de şort pe Robben la centru. Cîtă diferenţă faţă de prestaţia din tur a lui Atkinson, care le făcuse nemţilor cadou un penalty, le refuzase apoi altul clar, în repriza a doua, şi tolerase jocul foarte dur al francezilor!

Micile scăpări
Misiunea s-a complicat după pauză pentru Haţegan. A trecut cu bine peste golul lui Kalou, la o minge care a lovit transversala şi a căzut după linia porţii, validînd reuşita fără dubii. Şi i-a dat un "galben" meritat lui Schweinsteiger, ce intrase urît la Balmont, punîndu-i talpa pe pulpă. Au venit însă şi primele erori. Mici. Două faulturi (52, 54) nesancţionate la Ribery, care i-au atras fluierăturile suporterilor bavarezi. Plus un umăr-la-umăr cu Chedjou judecat împotriva aceluiaşi francez. Care a protestat şi în timp ce ieşea la schimbare a şi primit cartonaşul de la Haţegan.

6 cartonaşe galbene a acordat arbitrul Haţegan în jocul de la Munchen, cîte 3 de fiecare parte

Portar de 19 ani în Olanda
STRANIERI. RKC Waalwijk a transferat un portar român cvasinecunoscut. Eduard Pap are 19 ani şi nu a evoluat nici un minut în Liga 1, provenind de la Şcoala de fotbal "Marcel Băban" din Jimbolia. Tînărul goalkeeper a semnat un contract pe cinci sezoane cu echipa olandeză de pe locul 14 în Eredivisie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bogdanalex
bogdanalex  •  09 Noiembrie 2012, 16:21

"Şi i-a dat un "galben" meritat lui Schweinsteiger, ce intrase urît la Balmont, punîndu-i talpa pe pulpă" Doamne citesc si ma minunez... pai galbenul lui Schweinsteiger este poate cea mai mare greseala facuta de Hategan in meciul ala...vuiesc toate site-urile si dumneata spui ca a fost meritat.... la ce sport???? Schweinsteiger A JUCAT MINGEA s-a vazut de pe marte. Probabil doar dumneata si hategan ati vazut acolo o infractiune de cartonas. Oricum Hategan din a 2-a repriza a parut ca un copil panicat sa nu piarda meciul din mana. Nu a fost singurul galben acordat complet aiurea...la niste contacte care doar niste femei ar fi pretins asa ceva.

doru11
doru11  •  08 Noiembrie 2012, 12:29

lol. galbenul la schweinsteiger a fost penibil, de fapt

whiteredarad
whiteredarad  •  08 Noiembrie 2012, 11:11

Il cunosc pe Ovidiu Hategan.Este o persoana corecta,demna,fara party-pris-uri.In fotbalul intern a fost martelat de Avram (era intr-o categorie superioara ,lui Avramut,cel micut),apoi de Craciunescu(il "examina matematic",diferit de Tudor,Balaj,sau Deaconu,ca nu ii era aplecat),de Constantin (concurenta cu Augustus). Apoi, Porumboiu-un om cu dezechilibre de comportare-, l-a "desfiintat" ca nu l-a ajutat. Doar comportarea externa l-a salvat. La noi ziaristii-in majoritate- sint platiti sa comenteze "la cerere"-de la Craciunescu,la MM,de la Decebal,laNaom etc-,asa ca bietul Hategan -neaplecat e tot timpul la mijloc. El nu a facut "orori" ca Tudor,Balaj,D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează