INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - INTER, MIERCURI, 22:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

VIDEO + FOTO Fază tare la conferința Barcelonei! » Un Balon de Aur s-a propus în locul lui Messi: "Mister, pot să joc în bandă sau în centru". Replica lui Valverde :)

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2018 19:48

Barcelona va juca miercuri, de la ora 22:00, contra lui Inter, în etapa a treia din Liga Campionilor. 

La conferința de presă a antrenorului Ernesto Valverde, bulgarul Hristo Stoichkov, 52 de ani,  fost jucător la Barcelona, a oferit un moment haios. Câștigătorul Balonului de Aur în 1994 a fost cel care a pus ultima întrebare la conferința de presă.

Stoichkov i-a cerut lui Valverde să-l titularizeze în locul lui Messi, care are o fractură la cot și nu va juca în următoarele 3 săptămâni.

"Mister, dacă vrei, pot să joc în locul lui Messi. Pot juca în bandă sau în centru", a fost mesajul fostului jucător bulgar.

Valverde s-a distrat și i-a replicat amuzat lui Stoichkov, "Nu m-am gândit la asta. Dar stai pe aproape în caz că e nevoie de tine", potrivit Mundo Deportivo.

 

clipboard01

247 de meciuri și 114 goluri are Stoichkov la Barcelona, între 1990 și 1995 și 1996-1998

  •  Barcelona - Inter se joacă miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookPlus

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează