INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-1 (2-4 LA GENERAL)

VIDEO+FOTO Real Madrid a pierdut returul cu Atletico, dar merge în finala Ligii Campionilor de la Cardiff

Foto: Reuters +13   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 20:44

Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce s-a impus în dublă manșă cu 4-2 în fața celor de la Atletico Madrid.

Trupa lui Zinedine Zidane a pierdut pe terenul lui Atletico, scor 1-2, însă acel 3-0 din tur a ajutat-o să meargă mai departe în finala de la Cardiff împotriva lui Juventus, pe 3 iunie.

Saul a deschis scorul pentru Atletico, în minutul 12, după ce a câștigat un duel aerian cu Cristiano Ronaldo și a trimis mingea cu capul la colțul scurt.

Două minute mai târziu, echipa lui Diego Simeone avea să-i provoace mari bătăi de cap lui Zidane. Varane l-a faultat în careu pe Torres, s-a dictat penalty, iar Griezmann a executat foarte bine lovitura de pedeapsă și a schimbat tabela de marcaj, 2-0.

Visul lui Atletico a fost spulberat cu trei minute înainte de pauză, când Isco a stabilit scorul final, după ce în prealabil Oblak a respins senzațional șutul lui Kroos.

ATLETICO MADRID - REAL MADRID 2-1 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Saul 12, Griezmann 16 p. / Isco 42

Atletico: Oblak - Gimenez, Godin, Savici, Filipe Luis - Gabi, Saul, Koke, Carrasco - Griezmann, Torres
Rezerve: Moya, Lucas, Thomas, Tiago, Gaitan, Correa, Gameiro
Antrenor: Diego Simeone

Real Madrid: Navas - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modrici - Isco, Ronaldo, Benzema
Rezerve: Casilla, Nacho, Kovacici, James, Asensio, Vázquez, Morata
Antrenor: Zinedine Zidane

Arbitru: Cüneyt Çakır (TUR) / Asistenți:  Bahattin Duran (TUR) și Tarik Ongun (TUR) / Rezervă: Mustafa Eyisoy (TUR) / Adiționali: Ali Palabıyık (TUR) și Barış Şimşek (TUR)

 

 
 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (14)
tandd
tandd  •  10 Mai 2017, 22:37
Postat de vbga pe 10 Mai 2017, 22:32

Ar trebui desfintata regula asta cu golul in deplasare,era buna pe vremuri cand echipa oaspete facea 2 zile pe drum dar acum ajungi in cateva ore oriunde in Europa.

atunci de ce n-a dat gol si atletico la real acasa si era totul perfect cu regula.Daca s-ar elimna regula toate echipele considerate mai mici in meciul din deplasare ar juca cu 8 fundasi si n-ar avea interes sa treaca centrul terenului ptr ca ar avea sansa meciului decisiv sa se joace pe teren propriu

1045337205597492
Adrian Tabus  •  11 Mai 2017, 08:59
Postat de dinamo_fan pe 11 Mai 2017, 02:57

nu ma mai asteptam de ani de zile sa faca Benzema asa o faza. Ne-a facut sa asteptam dar totusi a facut-o intr-un moment critic intr-o semifinala de UCL...macar a fost la momentul oportun. Realul invinge blestemul UCL si o castiga a 2-a oara la rand !

faza din curtea scolii ? lasa prostiile cand vad atatia destepti care le stiu pe toate.... Si abia jucati mai lasati-ma... Antrenorul zice cine esti nu tu.... Asa ca dute la Zidane si aratai cine esti... :)))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Mai 2017, 02:57
Postat de mariuss72 pe 10 Mai 2017, 22:33

Benzema si-a rascumparat toata pasa proasta cu faza asta de curtea scolii...incredibil!!!

nu ma mai asteptam de ani de zile sa faca Benzema asa o faza. Ne-a facut sa asteptam dar totusi a facut-o intr-un moment critic intr-o semifinala de UCL...macar a fost la momentul oportun. Realul invinge blestemul UCL si o castiga a 2-a oara la rand !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează