INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - GALATASARAY 3-0

VIDEO Galatasaray furată la Madrid (0-3) » Terim tună şi fulgeră împotriva arbitrilor: ”Le e frică de Real!”

Benzema (în alb) înscrie pentru 2-0, dar era în poziție afară din joc // Foto: Guliver/GettyImages
Benzema (în alb) înscrie pentru 2-0, dar era în poziție afară din joc // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 aprilie 2013 21:10

Antrenorul Galatei acuză neacordarea a două penalty-uri în turul "sferturilor", cotidianul As scrie de unul singur şi de ofsaid la golul doi, marcat de Benzema.

"Centralul" Sven Oddvar Moen a devenit inamicul numărul unu al Turciei după eşecul Galatei la Madrid, în prima manşă a "sfertului" cu Real.

Antrenorul Fatih Terim a venit cătrănit la conferinţa de presă şi numai gîndul că ar putea fi suspendat de UEFA l-a făcut să-şi ţină nervii în frîu: "Nu vreau să vorbesc despre două posibile penalty-uri care ni s-au refuzat. Şi totuşi! Poate că numele Realului i-a speriat într-atît pe arbitri încît n-au avut curajul să fluiere în faze clare".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pînă şi As, cotidian apropiat Realului, recunoaşte că Moen i-a dezavantajat pe oaspeţi în două rînduri. Ziarul madrilen consideră că golul doi a fost precedat de un ofsaid, iar Burak Yilmaz trebuia să primească un penalty.

Iată fazele incriminate:
- Minutul 27. Dublu henţ Khedira (foto, nr. 6), în propriul careu. "Centralul" norvegian face semn ca jocul să continue. Era 1-0.
- Minutul 28. La golul de 2-0, marcat de Benzema, francezul se afla în poziţie de ofsaid în momentul centrării lui Essien.
- Minutul 77. Fault clar al lui Ramos la Burak Yilmaz, în careu (foto). Mascat, Moen nu vede infracţiunea şi, în locul cuvenitei lovituri de la 11 metri, îi dă "galben" turcului pentru simulare. Burak pierde astfel returul de la Istanbul.

Deja vu cu suspendaţi
Madrilenii Xabi Alonso şi Sergio Ramos sînt din nou suspectaţi că miercuri au luat deliberat "galben". Scopul: suspendaţi în returul de la Istanbul (cumul de avertismente), dar "curaţi" în semifinale. Ei au procedat la fel în penultima etapă a grupelor ediţiei 2010-2011, la 4-0 cu Ajax, pentru a sta în ultima rundă şi a scăpa astfel de o eventuală suspendare în fazele K.O. ale competiţiei. Atunci au fost sancţionaţi de UEFA.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
chemical_existence
chemical_existence  •  05 Aprilie 2013, 17:52

whitecollar, skynick ,degeaba incercati voi sa abordati o atitudine coprofagica, adica mai pe romaneste sa mancati rahat, e cat se poate de clara atitudinea pro-madrid care emana din cercurile uefa in aceasta editie. Cand un lucru e evident, de ce sa nu fim sinceri si sa nu recunoastem asta? Nu zice nimeni ca realul nu ar merita sa se califice in semifinale, clar e mai buna ca galata, dar atitudinea fluierasilor deja devine batatoare la ochi, cam multe fluere pro-blanco si anti-blaugrana, parca am fi in sezonul trecut de la Liga. Asta e, daca realul e sa castige UCL, sper s-o faca intr-un mod decent si incantator, dar daca vor fi impinsi si in semifinale si in finala, va fi o pata cam neagra

supersolo
supersolo  •  05 Aprilie 2013, 15:47

Fugi ma de aici .....meciul cu Galata a fost cam un joc intre.... Tom si Jerry ....Terim nu poate sa zica nimik ...per total ...e clar Real e mai buna ca Galata ....o sa vedeti ca ai omoara si la Istambul...ca sa le inchida gura....au avut cateva faze ...dar nu atat de litigioase cum spune Terim ....dar lat a ratat Realul...putea sa le mai dea 3...sa zica mersi cu atat...

whitecollar
whitecollar  •  05 Aprilie 2013, 15:45

...echipa lui luce. bai frate, de ce nu numarati caracterele la fel cum va numarati banii luati pe articole scrise de pe wc? nu am depasit deloc numarul maxim si mesajul e truncat!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează