INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA C

VIDEO Ibrahimovici aplaudat de tot stadionul după ”pokerul” cu Anderlecht: ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Acrobatul Ibrahimovici a mai oferit o perlă fotbalistică, șutînd imparabil la vinclu. Anterior, marcase superb și cu călcîiul
Acrobatul Ibrahimovici a mai oferit o perlă fotbalistică, șutînd imparabil la vinclu. Anterior, marcase superb și cu călcîiul

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 21:59

Cele 4 goluri reuşite de suedez au produs extaz la Bruxelles, călcîiul de 2-0 şi supervoleul de la 30 de metri fiind capodopere. ”A fost incredibil, am prins un meci fantastic”, admite Zlatan.

Regele golurilor imponderabile a lovit din nou devastator. La 4 zile după execuţia magică împotriva lui Bastia, Ibrahimovici a scos din repertoriul magic alte două capodopere.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Pokerul" servit la Bruxelles în victoria cu Anderlecht (5-0) i-a atras aplauzele întregului stadion. "A fost incredibil, ceva fantastic. Am simţit cum mi se face pielea de găină. Le mulţumesc fanilor pentru onoarea făcută", a spus Zlatan.

Dintre golurile marcate în interval de 45 de minute (17-62), călcîiul de la 2-0 şi voleul extraordinar de la 30 de metri în vinclu au făcut toţi banii. "E o locomotivă", l-a lăudat Laurent Blanc, antrenorul lui PSG.

Ibra e al zecelea din istoria Ligii cu 4 reuşite într-un meci şi a bifat al treilea "poker" în carieră, primele fiind la "naţionala" Suediei, cu Malta (7-3) în septembrie 2004 şi cu Anglia (4-2) în noiembrie 2012.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  25 Octombrie 2013, 11:28
Postat de daniaania pe 25 Octombrie 2013, 10:39

extraordinar, asa jucator mai rar..!! Este cel mai bun la aceasta ora..in lume, clar!!!Bine ca mai vedem si meciuri adevarate..

in primii 3 oricum, la bataie cu messi si ronaldo.

daniaania
daniaania  •  25 Octombrie 2013, 10:39

extraordinar, asa jucator mai rar..!! Este cel mai bun la aceasta ora..in lume, clar!!!Bine ca mai vedem si meciuri adevarate..

nubreed
nubreed  •  25 Octombrie 2013, 09:30

Un gest frumos si poate un pic surprinzator prin normalitatea lui . Felicitari Ibrahimovic si felicitari suporterilor lui Anderlecht care stiu sa aprecieze fotbalul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează