INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA D

VIDEO Plzen? PlZERO! » Trupa cehă nu a avut nici un şut la poartă contra lui Bayern!

Driblingurile lui Ribery, în albastru, i-au amețit complet pe cehi
Driblingurile lui Ribery, în albastru, i-au amețit complet pe cehi

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 24 octombrie 2013 22:05

Cehii n-au mişcat, miercuri, în cel mai dezechilibrat meci din această ediţie a Ligii Campionilor.

Chiar şi cu un singur punct în cont, Steaua încă stă bine în Ligă. Sînt alţii care o duc mult mai rău. De pildă, Plzen, care miercuri, la Munchen, s-a transformat în PlZERO! Cehii au fost făcuţi ţăndări de campioana Europei: 0-5.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Iar statisticile vorbesc limpede despre cea mai dezechilibrată confruntare din această ediţie a Ligii:
- 35-0 raportul şuturilor la poartă (22 cadrate) în favoarea lui Bayern. Doar Contento, dintre jucătorii de cîmp, şi portarul Neuer n-au şutat spre buturile lui Kozacik
- 70 la sută posesie pentru gazde (927 de contacte cu balonul, Plzen doar 363)
- 10-2 raportul cornerelor, în favoarea bavarezilor
- 88 la sută pase reuşite Bayern, doar 57 la sută Plzen. Munchenezul Lahm n-a greşit nici măcar una!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
guderian
guderian  •  25 Octombrie 2013, 15:15
Postat de bfg pe 25 Octombrie 2013, 15:12

Pana una alta amice SINGURA echipa din Romania care a invins o echipa de Bundesliga la ea acasa e Rapid, singura...voi, nu demult, erati sodomizati de Stuttgart acasa..

Si, se premiaza cand invingi nemtii acasa?! Cu amintirea aia ati ramas, oricum. Dupa aia v-am trimis noi la vise. Hai pa!

guderian
guderian  •  25 Octombrie 2013, 15:14
Postat de bfg pe 25 Octombrie 2013, 15:09

Nu stiu cum dracu se face ca de fiecare data cand jucati voi in Champions League jucati numai cu superputeri ale fotbalului european si terminati grupa cu 1 punct. Altii cand joaca pe acolo si chiar fac performanta cu 10 puncte sau 8 puncte fie pica cu toti prostii, fie aia cu care pica nu au chef de fotbal, fie e flacara violet. Prietene sunteti jenanti. Galata din grupa CFRului e peste Schalke si Basel la un loc, iar Braga atunci era peste elvetienii de acum, ca sa nu mai zic ca CFR a eliminat pe Basel. steaua e produsul unui campionat infect. Norocul stelei anul asta e ca are o grupa usoara in Liga altfel vedeam scoruri de tenis in fiecare etapa de CL.

Galata de atunci era varza. Galata de acum inseamna mult mai mult. O iei cum iti convine. Pana cand o sa jucati si voi in UCL, eu zic sa tineti pliscul inchis. Nu vorbiti despre ceva ce nu ati experimentat. Un comentariu despre cat de tare e seria din Liga 2 a r fi mai nimerit, lasa tu Liga 1 si UCL in pace.

bfg
bfg  •  25 Octombrie 2013, 15:12
Postat de guderian pe 25 Octombrie 2013, 10:30

Amice a carui echipa joaca atunci cand soarele e sus, Steaua a jucat cu Bayern nu demult, 0-3 si 0-1. Poate nu era bayern as aputernica, dar si Steaua era mai slaba atunci. Sa imi explici cand a jucat echipa lebedelor cu Bayern si ce rezultate ati avut.

Pana una alta amice SINGURA echipa din Romania care a invins o echipa de Bundesliga la ea acasa e Rapid, singura...voi, nu demult, erati sodomizati de Stuttgart acasa..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează