INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - MANCHESTER CITY 3-1

VIDEO Presa şi jucătorii îl fac praf pe managerul italian al lui Man. City: ”Mancini horror show”

Mancini a rămas blocat de evoluţia jocului în meciul cu Ajax.
Mancini a rămas blocat de evoluţia jocului în meciul cu Ajax.

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 octombrie 2012 21:05

Cotidianul The Times scrie că, la 1-3 cu Ajax, italianul şi-a arătat din nou limitele, iar echipa e ca şi eliminată din competiţie.

Pentru al doilea an consecutiv, Manchester City e pe punctul de a părăsi Liga încă din faza grupelor. Dacă toamna trecută, presa i-a acceptat unele circumstanţe atenuante - grupa dificilă şi lipsa de experienţă a unei echipe aflate la debutul în competiţie - de data asta a pus tunurile pe vinovaţi. Sau mai bine zis pe vinovat.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

" Mancini horror show", l-a atacat pe managerul italian Daily Mail, susţinut şi de fundaşul Micah Richards: "După ce Ajax a luat conducerea, cu 2-1, ni s-a cerut să jucăm cu trei fundaşi, o formulă pe care n-am exersat-o foarte mult la antrenament. Şi-am încasat şi golul trei. Apoi am trecut din nou la o apărare de patru".

Degeaba s-a apărat Mancini: "Am schimbat 5 minute. Nu acesta-i motivul pentru care am pierdut". Cotidianul The Times consideră că el "şi-a arătat din nou limitele" şi face o paralelă cu eşecul suferit ediţia trecută, la Munchen, cînd Tevez a refuzat să joace: "La Amsterdam n-a fost o revoltă, nici gesturi de insubordonare. Dar rezutatul e identic. Eşec atunci, eşec acum. Şi asaltul asupra Ligii e ca şi încheiat înainte de a începe".

"E vina mea. N-am pregătit jocul bine şi acum avem nevoie de un miracol ca să ne calificăm. Repet, sînt de vină" (Roberto Mancini, manager Man. City)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (4)
auryradu
auryradu  •  26 Octombrie 2012, 19:49
Postat de blaustein pe 26 Octombrie 2012, 11:56

Probabil va inainte conducerii o lista de transferuri cu C.Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, de Rossi, Iniesta si Neymar... :))

si secund pe Mourinho :)))))))))))))))

blaustein
blaustein  •  26 Octombrie 2012, 11:56

Probabil va inainte conducerii o lista de transferuri cu C.Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, de Rossi, Iniesta si Neymar... :))

dinamo4eva
dinamo4eva  •  26 Octombrie 2012, 09:09

nu e antrenor de echipa sa castige CL.... anul trecut a castigat titlul , mai bine zis MANU au pierdut titlul pe mana lor , pt ca aveau un avans mare ... Ba mai mult City a castigat in ultima secunda campionatul ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează