INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

VIDEO Ronaldo: "A fost fantastic! E prima dată când fanii rivalei mă aplaudă" + Zidane a răspuns tranșant la întrebarea "Care gol e mai frumos? Al tău sau al lui?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 08:45

Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Juventus, în turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, iar Cristiano Ronaldo a fost omul meciului.

Atacantul portughez de 33 de ani a reușit o dublă, iar al doilea gol a fost unul de senzație, Ronaldo marcând printr-o foarfecă de la 11 metri. După această reușită, fanii lui Juve s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe jucătorul lui Real, care la finalul meciului le-a mulțumit.

"A fost un gol fantastic. Nu mă așteptam să marchez așa. Dar mai bine să vorbim despre meci. A fost un meci excelent și am dat trei goluri unei mari echipe. Am jucat bine și sunt mulțumit.

A fost incredibil când fanii m-au aplaudat. Trebuie să le mulțumesc fanilor lui Juventus. Au făcut ceva fantastic. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva în carieră. Sunt foarte fericit", a declarat Cristiano Ronaldo potrivit Marca.

Vezi AICI video cu golurile lui Ronaldo

Zidane: "Golul meu a fost mai frumos"

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a fost pus la conferința de presă să aleagă între golul lui din finala Ligii din 2002, Real Madrid - Bayer Lerverkusen 2-1, și reușita lui Cristiano Ronaldo.

"Când am văzut golul, m-am gândit la ceea ce s-au gândit toți. Sunt antrenor, dar sunt și fan al fotbalului. Sunt mulțumit de ce a făcut. E un jucător diferit pentru că poate face tot felul de lucruri. Trebuie să ne bucurăm că Ronaldo e la Madrid.

Golul a fost spectaculos. Trebuie să ne scoatem pălăria în fața lui. Al meu din finala de la Glasgow? Mai frumos. Putem spune că al lui Ronaldo este unul dintre cele mai frumoase din istorie, dar nu ca al meu", a declarat tehnicianul francez.

Vezi AICI video cu golul lui Zidane

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează