INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR/”SFERTURI”, TUR/AC MILAN-FC BARCELONA 0-0

VIDEO Teren execrabil» Milanezii nu au udat gazonul special pentru a pune piedici Barcelonei

Bucăți de gazon au zburat deseori la duelurile dintre Messi și colegii lui cu milanezii
Bucăți de gazon au zburat deseori la duelurile dintre Messi și colegii lui cu milanezii

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 martie 2012 15:36

Sub orice critică s-a prezentat gazonul de pe ”San Siro” la meciul Milanului cu FC Barcelona, 0-0 în turul ”sferturilor” Ligii. Aproape că nu a existat duel mai tare în care să nu sară bucăţi de pămînt, jucătorii să alunece şi să cadă, riscînd accidentări serioase. Nu puţini s-au văitat, cu mîinile protejîndu-şi gleznele lovite.

Vezi jos un rezumat al partidei.

Aici s-a ajuns deoarece milanezii nu au dorit, susţine cotidianul ”Sport”, să irige terenul înaintea meciului, special ca să pună piedici jocului de posesie al Barcelonei, deoarece o iarbă udă ar fi favorizat circulaţia mingii atît de caracteristică formaţiei ”blaugrana”. Italienii au făcut această alegere deşi exista un pact ca gazonul să fie irigat.

”Terenul a fost prost, ceea ce pentru noi a reprezentat, clar, un handicap. Acum o să jucăm totul pe Camp Nou”
Xavi, mijlocaş FC Barcelona

La antrenamentul oficial de marţi, jucătorii catalani au luat contact cu ”San Siro” şi au remarcat imediat că acesta nu e în condiţii bune. Foarte uscat, neregulat, ceea ce provoca des pierderea echilibrului. Într-o reuniune cu oficialii Milanului, cu cei ai UEFA şi cu arbitrii, s-a decis ca terenul să fie udat cu cel mult o oră înainde de start. Gazdele nu s-au ţinut însă de cuvînt, de aceea conducătorii Barcelonei vor să înainteze o plîngere la forul continental.
UEFA s-a sesizat însă şi a anunţat că va solicita clubului ”rossonero” să explice de ce gazonul a fost atît de prost.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
eugeniustin
eugeniustin  •  30 Martie 2012, 03:10

barca joaca cel mai frumos fotbal din lume.

gabrinho
gabrinho  •  30 Martie 2012, 00:37
Postat de sakazuke pe 29 Martie 2012, 17:32

tello lasa teoria chibritului ca nu tine.....mai aveau un pic astia de la barca si depuneau plangere la uefa ca nu aveau hartie igienica roz la vestiare si de-aia nu au invins milanul........ :))

flo_ax sakazuke iarasi demonstreaza cat de mic au IQ-ul .Bai baietasilor gazonul a fost execrabil jucatorii de la ambele echipe au alunecat nu doar Messi,dar gazonul a pus mai multe probleme Barcei ca joaca pe jos mai mult si-s mai tehnici.Si cei de la Arsenal s-au plans de gazon ,UEFA ar trb sa ia masuri o sa se ajunga sa se joace pe campuri de cartofi din cauza unora ca astia.

sakazuke
sakazuke  •  29 Martie 2012, 17:32
Postat de tello pe 29 Martie 2012, 16:24

Tu n-ai inteles cum e cu vina? Ai un fix, o obsesie cu datul vina si cu looserii care dau vina. Ma baiatule tu nici acum nu ai invatat sa faci distinctia intre a da vina si a argumenta cu fapte demonstrabile ceva? Hai sa te mai ajut o data: ionel se scoala tarziu si pierde autobuzul scolii, intarzie. intrebat de ce a intarziat de catre eduactor el raspunde ca ceasul n-a sunat fiindca bateria i s-a descarcat. 1. daca ionel minte si defapt altul a fost motivul pentru care nu s-a sculat (i.e. lene, culcat tarziu ca sa se joace pe pc, etc) el DA VINA pe ceva ca sa isi justifice o greseala. 2. daca ionel nu minte si nu a stiut ca bateria la ceas e slaba inseamna ca NU DA VINA, faptul fiind rea

tello lasa teoria chibritului ca nu tine.....mai aveau un pic astia de la barca si depuneau plangere la uefa ca nu aveau hartie igienica roz la vestiare si de-aia nu au invins milanul........ :))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează