INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - BARCELONA 2-1

VIDEO Wattul scoţian » Barca a avut 89% posesie, dar Celtic a bătut-o cu 2-1

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 01:20

Învinşi la ultima fază în tur, catolicii din Glasgow au reuşit ieri minunea, cu două şuturi la poartă şi aceeaşi autobază în propriul careu. Messi a marcat degeaba pe final

Au fost la cîteva secunde de o remiză istorică pe Camp Nou, dar au produs un miracol aseară. 13 băieţi vînjoşi de la Celtic baricadaţi eroic în faţa propriului careu au reuşit să supună Barca şi să-i strice şi planurile lui Messi, care spera să-i dedice primul gol băieţelului său, la Glasgow!

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

La o zi după ce campioana Scoţiei aniversase 125 de ani de existenţă, trupa lui Neil Lennon a bătut din două şuturi la poartă, în condiţiile în care Barcelona a avut posesie incredibilă: 89%. Scorul l-a deschis, cum altfel decît cu capul după un coner?, Wanyama, un kenyan de 21 de ani. Avantajul a fost dublat de Watt, intrat în minutul 72. Puştiul care abia şi-a sărbătorit majoratul a profitat de gafa halucinantă a lui Xavi, care a luftat la mingea degajată de portar, şi l-a executat sec pe Valdes. N-a mai contat reuşita din final a lui Messi, care nici nu s-a bucurat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
sakazuke
sakazuke  •  08 Noiembrie 2012, 22:46

ziaristii lui peste ............ daca faceti o stire pe tema asta de posesie incredibila barem spuneti exact ce si cum.......articolul asta este din Mundo deportivo ... acolo pune ca barca a avut balonul 53.05 de minute( 27.40 in prima repriza) si celtic 6 .51( in a 2 repriza doar 47 de secunde)....deci iese 59.56 minute efective jucate, daca ar fii un record ar fi a lui celtic care in doar 47 de secunde de posesie a marcat cat barca in a 2 repriza :))

seedorf
seedorf  •  08 Noiembrie 2012, 16:46

Se pare ca nici Vilanova n-a invatat nimic din lectia oferita de Chelsea in semifinala de anul trecut. Ceva trebuie schimbat in jocul Barcelonei. Bine ca nu a fost un meci decisiv . Eu, in locul catalanilor , as fi jucat la 0-0. As fi stat, la fel , pe linia de 16 si orice minge degajata la adversari.

dinamir
dinamir  •  08 Noiembrie 2012, 15:15
Postat de daal pe 08 Noiembrie 2012, 11:31

pe modelul mimi: " nu au ajuns in careu decat de doua ori", uefa ar trebui sa-i descalifice pe cei de la Celtic si sa le dea 3-0 la masa verde barcelonei :)

De,nu au avut un arbitru belgian(vreau sa-i uit numele cat mai repede)care sa le puna mingea pe var,cat despre caderi in careu Barca nu ar faceo niciodata,este echipa mare.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează