INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - CFR, ORA 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Welt: "CFR-iştii sînt numiţi blatişti de către adversari. Se crede că mituiesc arbitri!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Scandalurile în care a fost implicată CFR Cluj şi acuzaţiile de mituire a arbitrilor venite din partea adversarilor din Liga I au ajuns în presa germană, care nu-i face o prezentare tocmai pozitivă campioanei României înaintea partidei cu Bayern.

Astfel, Welt consemnează faptul că, în ciuda ascensiunii fulminante, CFR s-a ales cu reputaţia unei echipe care nu cîştigă prin mijloace proprii.

"Adversarii lui Bayern au progresat rapid, însă sînt supranumiţi "manipulatorii de meciuri" în România. Metodele prin care au urcat an după an sînt contestate de adversari, care aruncă acuzaţii dure cum ar fi coruperea arbitrilor sau presiunea exercitată mediatic împotriva oponenţilor. CFR-iştii sînt numiţi "blatiştii" de către fanii celorlalte echipe din România", notează Welt.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (107)
flacara.visinie
flacara.visinie  •  19 Octombrie 2010, 21:02

Cica CFR castiga prin "presiune mediatica asupra oponentilor". Anul trecut la fiecare meci iesea cineva sa urle in presa de arbitrii care arbitreaza pro CFR (desi s-a demonstrat ca era exact invers). Si unde putea sa exercite "presiune mediatica" CFR-ul? In ziarele care scriu numai de Steaua si Gigi Becali? Atata minciuna si frustrare nu cred ca a mai vazut Romania.

dan_te
dan_te  •  19 Octombrie 2010, 19:48

Albule, inteleg ca esti ancorat in lumea a treia, dar sunt sigur ca poti trece peste labilitate, cred ca te poti inflacara suficient cat sa treci peste tupeul de suprafata, care te caracterizeaza si sa dam mana cu mana in jurul Statuii lui Paszkany si ii multumim ca a reusit sa redreseze imaginea fotbalului romanesc in presa internationala, el ne face mandri ca suntem romani! Televizorul este pentru mase, ce este idealul pentru porci...un troc plin de laturi...nu ma cobor la nivelul asta!

albusibiu
albusibiu  •  19 Octombrie 2010, 19:38

Imi pare rau Dante, dar eu n-am cum sa fiu mandru ca tu esti roman. Daca eram amandoi congolezi eram mandru sa fi fost de-aceiasi natie cu mine. Haide Steaua deseara, daca te lasa maica-ta asa tarziu la televizor! :)

Vezi toate comentariile (107)
Comentează