INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN 4-2, (6-3 LA GENERAL)

Zidane, discuție cu mentorul Ancelotti după arbitrajul penibil de la Real - Bayern » Francezul a povestit ce i-a zis tehnicianul bavarezilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 10:09

Zinedine Zidane a vorbit după succesul lui Real Madrid cu Bayern Munchen, scor 4-2, rezultat care o califică pe formația iberică în semifinalele Ligii cu scorul general 6-3.

Francezul recunoaște că partida a fost una foarte dificilă și a evitat să vorbească public despre arbitraj, însă a discutat despre asta cu Ancelotti (DETALII DESPRE GREȘELI).

"Cred că a fost cel mai greu meci de când antrenez Realul. Ne-au pus multe probleme, dar nu ne-am enervat. Meciul a fost de mare intensitate.

Am discutat cu Ancelotti despre arbitraj, nu era mulţumit, vă dați seama. Eu nu voi vorbi despre arbitri. Când au fost contra noastră nu am vorbit, aşa că nu voi începe astăzi. Treaba lor este destul de grea", a declarat Zidane.

Citește și: Ancelotti face praf brigada de arbitri de la Real-Bayern: "Au avut o prestație mai slabă decât a noastră"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
flintstone
flintstone  •  19 Aprilie 2017, 15:49

schimbati-va echipamentul de joc din alb in marioniu, ca asta e culoarea care va caracterizeaza cel mai bine acum hotilor

604751563021589
Tomas Orzan  •  19 Aprilie 2017, 15:16

*** prefacut, cum iti spun conationalii, ai invatat sa declari fara sa spui nimic? Pacat de jucatorul care ai fost, mizeria de la Real *** pe zi ce trece!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1937593863141300
Daniela Bantea  •  19 Aprilie 2017, 13:50
Postat de Bjorn Larsson pe 19 Aprilie 2017, 11:38

Ce bine ca au cistigat spaniolii sunt latini de ai nostrii, pai cum era sa cistige germanii care in primul si al doilea razboi mondial au omorit milioane de oameni, dar i-au ingenucheat americanii ce bine au facut.

Nu inteleg oamenii care incurca politica si istoria cu footballul.....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close