INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA

Cu Parlamentul pe Amsterdam Arena! » Un charter special va duce peste 100 de deputaţi şi senatori la meciul Ajax - Steaua

Steaua va fi susţinută de o minigalerie formată din politicieni
Steaua va fi susţinută de o minigalerie formată din politicieni

Articol de - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 09:13

Biletul la meci în sectorul VIP, care costă 270 de euro, nu va fi suportat de demnitari, ci va fi oferit gratis de Gigi Becali, parlamentarii urmînd să-şi achite doar biletul de avion.

Steaua va avea parte de o galerie-surpriză la meciul tur cu Ajax. La Amsterdam vor fi prezenţi peste 100 de senatori şi deputaţi din Parlamentul României, care vor ajunge în Olanda în mod organizat. Cine se ocupă de deplasarea lor? Gigi Becali, care a cîştigat şi el un mandat de deputat în decembrie 2012.

"Am primit foarte multe mesaje de la senatori şi de la deputaţi că vor să meargă să vadă partida. Şi cum noi sîntem acum ca fraţii în Parlament, m-am interesat şi am găsit un charter de 135 de locuri. Ei trebuie să-şi plătească singuri biletul de avion dus-întors. Charter-ul costă 40.000 de euro, deci dacă vor fi 100 de demnitari, vor da cîte 400 de euro pe bilet", a spus ieri Becali pentru Gazeta Sporturilor.

În schimb, colegii lui Gigi Becali din Parlament nu vor plăti şi biletul de meci. "Dacă tot sîntem o mare familie, le-am promis biletul gratis. Toate tichetele vor fi în zona VIP, am vorbit deja cu cei de la Ajax, le-am solicitat 100 de bilete, atîtea cîte vor avea şi ei la retur.

Dacă vom fi mai mulţi de 100, mai cumpărăm de la Ajax, cred că ne înţelegem", a declarat Becali. Fiecare dintre aceste bilete în sectorul VIP costă 270 de euro, astfel că efortul financiar al patronului Stelei pentru parlamentari va fi în jur de 30.000 de euro.

"Iniţial, am vrut să închiriez un charter de 100 de locuri, dar cum Parlamentul României e numeros şi solicitările sigur vor fi mari, am găsit unul de 135 de locuri" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Deja au început senatorii şi deputaţii să se înscrie. La final, tragem linie, vedem cîţi sînt şi împărţim cei 40.000 de euro, costul charter-ului, şi ăla e preţul pentru biletul de avion. Tichetele la meci le dau eu gratis" (Gigi Becali, patron Steaua)

588 de persoane cuprinde Parlamentul României în cele două camere ale sale: Senatul şi Camera Deputaţilor

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Azi amical cu Sturm Graz
În această seară, cu începere de la ora 20:00, pe DigiSport, Steaua va juca al doilea meci de verificare din cantonamentul din Turcia. Adversar va fi echipa austriacă Sturm Graz, ocupanta locului 4. Pe lîngă acest meci, roş-albaştrii vor mai juca duminică, de la ora 13:00, cu Dinamo Moscova, pe 5 februarie cu Mlada Boleslav, pe 7 februarie cu Slovan Bratislava şi pe 9 februarie cu Jablonec.

Avertisment pentru stelişti
Gigi Becali a vorbit despre perioada de pregătire a Stelei din Spania şi Turcia. El pretinde nu-l interesează rezultatele, dar spune că ultimul meci, de pe 9 februarie, cu Jablonec din Cehia, trebuie cîştigat la scor. "În ultimul meci amical din Turcia jucătorii trebuie să-mi demonstreze că sînt cea mai tare echipă din România. Am să dau ordin la echipă ca meciul cu Jablonec să-l cîştigăm la scor. Nu aşa, 1-0, 2-0! Să jucăm ca să batem la scor, să facem spectacol. Asta să fie ultima repetiţie înainte de Ajax! Dacă nu se întîmplă aşa, îi distrug, îi nenorocesc!", a spus Becali.

"Costea ori la Vaslui, ori la revedere"
Gigi Becali a dezvăluit că a avut o discuţie cu finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu în ceea ce priveşte transferul lui Mihai Costea în Moldova. "Am vorbit cu Porumboiu şi m-a întrebat dacă-l dau pe Mihai Costea. El mi-a zis că ia 500.000 de euro pe Marius Niculae de la Sporting, eu i-am cerut 200.000 de euro pe Mihai Costea. Dar el mi-a spus că ăia îi dau banii abia în vară. Atunci i-am zis eu: «Bine, mă, atunci tu dă-mi banii în toamnă!». A început să rîdă. Să vedem acum, că trebuie să mă înţeleg şi cu Mititelu, căruia trebuie să-i dau 40%", a declarat Gigi Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Februarie 2013, 14:30

Nu e greu de ghicit de ce se înghesuie ”pătimașii suporteri parlamentari” să meargă la meciul cu Ajax. Acolo e primăvară mai mereu, iar ”iarba” e verde și moale. Dar de ce cred că se vor opri toți pe strada cu lampadare roșii, unde joacă fetițele fotbal pe dezbrăcate :))))) PS- daca v-a ramas un loc, la bagaje, sau chiar in picioare, vin si eu.

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  01 Februarie 2013, 10:34
Postat de djamorphis pe 01 Februarie 2013, 10:26

Macar atata ne-a mai ramas.

...) aloa, da. asa e, dar scz, chiar nu ma pot abtine.......)))))))))))))) de vreo 20 de minute recitesc atent textul, il analizez sintactic, morfologic, ortoepic si ideatic, analitic, filosofic, metempsihotic, epureic, neologistic,,,)) domnule! este arta in stare pura ! .............))))))))))))))))))))))))))))) este culmea apologiei cultului personalitatii ! ..............)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

djamorphis
djamorphis  •  01 Februarie 2013, 10:26
Postat de ave_biancorossi pe 01 Februarie 2013, 10:20

"Iniţial, am vrut să închiriez un charter de 100 de locuri, dar cum Parlamentul României e numeros şi solicitările sigur vor fi mari, am găsit unul de 135 de locuri" (Gigi Becali, patron Steaua) "Deja au început senatorii şi deputaţii să se înscrie. La final, tragem linie, vedem cîţi sînt şi împărţim cei 40.000 de euro, costul charter-ului, şi ăla e preţul pentru biletul de avion. Tichetele la meci le dau eu gratis" (Gigi Becali, patron Steaua) 588 de persoane cuprinde Parlamentul României în cele două camere ale sale: Senatul şi Camera Deputaţilor _________ absolut demential, mor de ras........))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Macar atata ne-a mai ramas.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează