INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA

Parlamentar-distribuitor de bilete! » Becali şi-a invitat din nou colegii deputaţi şi senatori la meciul Stelei cu Ajax

Becali la una dintre rarele prezenţe în Camera Deputaţilor.
Becali la una dintre rarele prezenţe în Camera Deputaţilor.

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 09:25

Din 140 de votări în plenul Parlamentului, Becali a lipsit la 113, dar a mers luni să le ofere colegilor lui bilete la Steaua-Ajax.

Gigi Becali s-a plictisit repede de munca de parlamentar. De cînd a început luna februarie, a participat la o singură votare din totalul de 94 de acţiuni de vot din Parlament. Iar în total, de cînd a obţinut mandatul, a votat de 13 ori din 140 de şedinţe în care s-au votat legi! În restul de 123, site-ul Camerei Deputaţilor îl trece absent.

Gigi a încălcat la începutul acestei săptămîni obişnuinţa de a lipsi de la serviciu. A mers luni ca să le ofere invitaţii la Steaua-Ajax colegilor lui deputaţi şi senatori. Le promisese să-i ia şi la Amsterdam, înaintea returului, dar o dată condamnat pentru sechestrarea hoţilor maşinii sale, Becali nu s-a mai ocupat de excursia parlamentarilor. Promisiunea era că el le va oferi bilete gratuite pe Amsterdam ArenA, iar "aleşii" aveau de plătit doar charterul de închirierea căruia s-ar fi ocupat tot şeful Stelei.

Chiulangiu şi la Bruxelles
Ultima iniţiativă în care a votat Gigi a fost modificarea legii privind redresarea financiară şi falimentul societăţilor de asigurare, pe 18 februarie.

Patronul Stelei păstrează, practic, randamentul pe care-l avea şi în Parlamentul European. Într-un top al prezenţelor pe 2012, Becali era al treilea cel mai mare chiulangiu de la şedinţele acestei instituţii, în care fusese învestit cu un mandat în 2009. Şi 2012 a fost un an în care Gigi a avut mai mult chef să meargă la Bruxelles. În anul precedent avusese cea mai slabă prezenţă dintre toţi parlamentarii europeni, 17 la sută.

Nici Iordănescu nu era activ
Activitatea din Parlament nu-i motivează, în general, pe oamenii proveniţi din fotbal. Anghel Iordănescu a avut şi el un mandat, pe care l-a încheiat în 2012. Între februarie 2008 şi octombrie 2012, fostul selecţioner luase cuvîntul doar ca să depună jurămîntul şi ca să anunţe că a demisionat din PSD! Era primul în topul "muţilor" din Parlament.

E independent şi el
Ca şi Iordănescu, Becali s-a retras din partidul pentru care candidase cînd a fost ales şi a rămas independent. Gigi a demisionat din PNL ca urmare a condamnării la trei ani cu suspendare pe care a primit-o recent în cazul sechestrării de persoane. Gigi a obţinut mandatul de parlamentar cu 65 la sută din voturi.

"Lupt pentru o idee!"
Gigi a făcut abstracţie de absenteismul lui şi a explicat ieri de ce renunţă la calitatea de membru PNL, nu şi la cea de parlamentar: "Unchiul meu a fost condamnat la 25 de ani de închisoare şi eliberat, apoi, după 15 ani. Cînd a ieşit, a fost întrebat "Mache, nu-ţi pare rău de tinereţea pe care ai pierdut-o?". A răspuns "Dacă aş fi fost condamnat pentru furtul unei găini, m-aş fi spînzurat. Dar aşa, că am luptat pentru o idee, nu-mi pare rău, aş lupta pentru acea idee din nou!". La fel gîndesc şi eu, ca unchiul meu!".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Ajax o să stea cu fundul în poartă"
Dumitru Dragomir crede că Steaua are şanse de calificare în "optimile" Europa League. "Pe mine nu m-a impresionat Ajax. A dat 2-0, dar şi Steaua putea să dea. Scorul putea să fie 3-3 sau 4-4 poartă în casă. Cam 49 la sută şanse are Steaua. Dacă are un pic de noroc în meciul ăsta şi dă un gol în prima repriză, atunci îi bate pe olandezi şi se califică. Numai să nu se arunce peste ei! Pentru că şi olandezii o să vină să stea cu fundul în poartă şi o să plece pe contraatac", a spus preşedintele LPF.

Adi Popa: "Nu trebuie să mai greşim"
Cel mai bun jucător de pe teren de la meciul tur cu Ajax, Adi Popa a vorbit despre meciul de joi seară de la Bucureşti. "Vom intra pe teren cu gîndul sa jucăm cît mai bine, să nu repetăm greşelile de la Amstedam. Sperăm să întoarcem rezultatul. Nu trebuie să mai comitem erori la fazele fixe, ne vom concentra mai bine şi sperăm să nu mai greşim. Mergem înainte, sperăm să remontăm joi seara", a afirmat Popa pentru DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
xzx
xzx  •  20 Februarie 2013, 09:53

Nici o zi la GSP fara o stire '''SENZATIONALA'''despre JIJI becali )))))

gipanaul
gipanaul  •  20 Februarie 2013, 09:26

Acum s-a gasit Jiji sa ofere bilete?! Acum cand suporterii vor sa scape de ele? Dar tot n-am inteles de ce suporterii nu vor sa mai mearga la stadion. Pacat, aveau ocazia sa vada pe Steaua cum bate pe Ajax cu 17-0. Pa-pac...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Februarie 2013, 07:25

Nicio masă fără pește, nicio știre fără pastrama becali. Dragilor, de la gsp, nu mai era nevoie să ne spuneți cine e acest mare zero albanezo-machedon. Și degeaba se strofoaca mitică dragomir, mașina de spălat bani, stelemeaua, nu are ce căuta alături de echipele de fotbal serioase. Îi dorim înfrângere usturătoare.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează