INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

După fantastica revenire cu United, Mata vrea revanşa în Europa: "Contra Stelei, vom trăi o altă noapte magică"

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 21:16

Spaniolul lui Chelsea a scris pe blogul său: "Această echipă nu se predă niciodată. Vom întoarce scorul din România, vom elimina Steaua"


"O jumătate de oră, Chelsea a jucat cel mai bun fotbal, un admirabil comeback", a comentat Daily Mirror, după ce echipa lui Benitez a salvat un meci ce părea compromis: în FA Cup, cu Man. United, a revenit furibund de la 0-2, egalînd şi fiind la cîţiva centimetri de victorie în ultimul minut. Exact ceea ce speră albaştri pentru joi, la returul cu Steaua din "optimile" EL.

Spaniolul Juan Mata crede într-un nou joc extraordinar al lui Chelsea. "Această echipă nu se predă niciodată. N-am făcut-o nici cu Manchester, nu o vom face nici cu Steaua. Pînă cînd nu auzi ultimul fluier al arbitrului, nu poţi spune că ai învins-o pe Chelsea", a scris pe blogul său aripa londonezilor.

Mata îi avertizează pe roş-albaştri: "După 2-2 cu United, încrederea noastră e maximă, asta e sigur. Vom încerca un alt comeback admirabil şi joi, în Europa League. Avînd fanii în spate, putem să învingem. Contra Stelei, vom trăi o altă noapte magică. Vom întoarce scorul, vom elimina Steaua".


De ce e managerul lui Chelsea tot mai nervos
Rafa Benitez se ceartă cu toată lumea în ultimul timp. A criticat conducerea lui Chelsea, i-a pus la zis pe fanii albaştrilor, s-a războit în vestiar cu jucătorii. Iar acum e în conflict şi cu Alex Ferguson, managerul lui Man. United. "Eu sînt educat, el nu e, altfel nu ar fi trecut pe lîngă mine fără să mă salute înaintea meciului din Cupă". Daily Mail a dezvăluit un motiv pentru care Benitez e mereu supărat: "La Chelsea nu există nici o idee, nici un plan asupra viitorului". Sugerînd că totul depinde de dispoziţia lui Abramovici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
steaua024
steaua024  •  13 Martie 2013, 15:01

Desi EVIDENT Chelsea este echipa care are in componenta jucatori mai valorosi decat Steaua,Steaua este echipa care practica un joc colectiv foarte bine pus la punct si prin aceasta echilibreaza situatia. In afara de acest aspect Steaua are 3 sanse din 4 (victorie, meci egal sau infrancere la un gol cu gol marcat) iar Chelsea are 1 sansa din 4 (victorie la diferenta de 2 goluri). Si ca sa parafrazez ce a spus Mata in acest articol : "Contra Stelei, vom trai o alta noapte tragica" :) HAI STEAUA !

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Martie 2013, 14:37

Chelsea este echipa mai buna ...

varanga53
varanga53  •  12 Martie 2013, 13:00

Logic, Chelsea are prima sansa ! Dar , chiar nimeni nu a vazut ca Chelsea a revenit abia dupa ce Man.Utd. A CAZUT in repriza a doua ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează