INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

3 ani nerazzurro » Adio, Galata! Chivu îşi prelungeşte contractul cu Inter

Chivu va semna luni prelungirea înțelegerii cu Inter
Chivu va semna luni prelungirea înțelegerii cu Inter

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 08 iunie 2012 22:28

Fundaşul român de 31 de ani a fost anunţat ieri de conducerea nerazzurrilor că îi acceptă contractul dorit pe trei sezoane, cu un salariu diminuat cu 45%.

Adio, dar rămîn cu tine! Aşa cum Gazeta a anunţat încă de acum o lună, Chivu continuă la Inter şi va semna un nou contract. Venit în 2007 la echipa nerazzurra, fundaşul român de 31 de ani prelungeşte pe 3 sezoane acordul scadent la sfîrşitul lunii. Anunţul a fost făcut la postul turc Radiospor de agentul Victor Becali, care a dezvăluit şi noul salariu pe care îl va primi Cristi. 3 milioane de euro anual.

"Chiar ne gîndeam să plecăm din Milano, m-au sunat cei ce răspund de mercato la Inter pentru a-mi spune că au acceptat să parafeze noul angajament. Acordul e confirmat şi definitiv", a zis impresarul.

Cristi a obţinut un an în plus faţă de ce îi oferiseră iniţial italienii şi a renunţat să aştepte clarificarea situaţiei la Galatasaray, care îl tenta cu un salariu de 4 milioane de euro pe sezon, tot pînă în 2015.

Vestea mai puţin bună pentru Chivu ar fi că va deveni rezervă. Antrenorul Stramaccioni îl vede jucînd numai în centrul defensivei, în care titulari vor fi Samuel şi Ranocchia sau Silvestre, ţinta de mercato. Stoperul argentinian, tot de picior stîng, ar fi prima opţiune, iar Cristi l-ar substitui cînd ar avea probleme.

Italienii au altă variantă
Presa din Milano susţine că cifrele şi durata acordului ar fi diferite. Chivu ar cîştiga 2,5 milioane plus bonusuri în funcţie de rezultate şi prezenţe. Iar contractul ar fi doar pe două sezoane, fără a i se oferi opţiune de reînnoire pentru al treilea.

3 milioane de euro e noul salariu anual pe care Chivu îl va cîştiga la Inter pînă în 2015. Vechiul acord îi garanta 5,4 milioane pe sezon

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
ronaldo666
ronaldo666  •  09 Iunie 2012, 14:14

inainte de toate chivu este roman de al nostru si cred k e singurul care joaca la un nivel mai inalt oricum bft chivule

ulle
ulle  •  09 Iunie 2012, 14:03

De-ar tine-o tot cu bombe d-astea Interul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează