INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

A ajuns în Liga a 4-a! De la Rapid și Steaua, la amatori în Belgia: ”Am acceptat imediat!”

Surdu are în CV cluburi precum Steaua, Rapid și CFR +1   FOTO
Surdu are în CV cluburi precum Steaua, Rapid și CFR

Articol de - Publicat duminica, 05 martie 2017 00:00

Surdu a semnat cu Molenbeek, fostă campioană a Belgiei, ajunsă acum într-o divizie de amatori.

Atacantul ajuns la 33 de ani s-a transferat la Molenbeek, grupare din Liga a 4-a belgiană, după ce negocierile cu FC Brașov n-au ajuns la un numitor comun. Deși va evolua la amatori, Romeo Surdu se declară încântat de alegerea făcută.

"Molenbeek e o echipă de tradiție în Belgia, care în acest moment este cu un pas în divizia a treia. La începutul săptămânii trecute, președintele clubului, Thierry Dailly, mi-a prezentat proiectul și mi-a făcut o ofertă. Am acceptat imediat", a declarat Romeo pentru monitorulexpres.ro.

Surdu s-a despărțit de ASA Tg. Mureș în această iarnă, după ce a petrecut doar 5 luni în curtea ardelenilor, iar prima variantă a fost să se întoarcă la "Steagul", însă nu s-a înțeles cu conducerea formației de sub Tâmpa:

"Ajunsesem la un acord cu cei de la FC Brașov, dar după ce am bătut palma, cei de acolo s-au sucit. Asta a fost situația, nu le port pică, dimpotrivă, le urez din tot sufletul să promoveze în Liga 1!".

6selecții la naționala României are Surdu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează