INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

A scăpat de operaţie » Radu se sacrifică şi revine în Europa League

Din cauza genunchiului, Ștefan Radu i-a lipsit lui Lazio în 6 dintre cele 23 de etape ale acestui sezon
Din cauza genunchiului, Ștefan Radu i-a lipsit lui Lazio în 6 dintre cele 23 de etape ale acestui sezon

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 februarie 2012 21:30

Absent la triumful (3-2) cu Cesena, fundaşul lazial ar trebui să mai stea pe tuşă două săptămîni, din cauza problemelor la genunchi. Va forţa însă joi, cu Atletico.

A ratat joi seară duelul cu Mutu, doar pentru că antrenorul Reja nu a vrut să rişte. Ştefan Radu a fost la un pas de o nouă intervenţie chirurgicală după operaţia la genunchiul drept suferită în decembrie 2010. Miercuri, fundaşul român a făcut o rezonanţă magnetică şi a aflat că ar avea nevoie de repaus de 20 de zile ca să scape de inflamaţia la tendonul posterior al genunchiului.

Criza de efectiv în defensivă îl obligă să se sacrifice. Ştefan nu vrea să piardă al treilea joc la rînd şi va reintra joi în "16"-imile Europa League. "Radu strînge din dinţi, face terapie specifică şi speră să primească acordul medicilor să joace cu Atletico", a anunţat "Corriere dello Sport".

"Fenomen o repriză"!
Prima repriză excelentă a lui Mutu a fost compromisă de sinuciderea Cesenei după pauză. "L-am regăsit pe dragul vechi «Fenomen», măcar o repriză. Nimic nu i-a lipsit: a deschis scorul şi a scos penaltyul, pe care i l-a dăruit apoi lui Iaquinta", l-a lăudat ziarul "La Voce di Romagna".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close