INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRINS DOPAT EPISODUL 3

Adrian Mutu va fi judecat ca recidivist! Riscă doi ani suspendare!

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Procurorul antidoping Ettore Tori sugerează că "Briliantul" va fi judecat cu circumstanţe agravante în "dosarul Sibutramina".

Lui Mutu i se pregăteşte o suspendare pe termen lung! Alarma lansată de "Gazzetta dello Sport" joia trecută e confirmată chiar de procurorul-şef antidoping. Potrivit site-ului calcionews24.com, Ettore Torri, care l-a şi audiat pe jucător la sediul CONI din Roma, l-a avertizat pe atacantul Fiorentinei: "Vom analiza aprofundat dosarul şi toate documentele, inclusiv cele din primul caz de doping, de la Chelsea. Teoretic, fotbalistul a fost depistat pozitiv a doua oară şi asta e o circumstanţă agravantă".

Aceeaşi sursă trage şi concluzia: "Dacă ipoteza va fi confirmată, Mutu riscă doi ani de suspendare. Unul pentru recidivă şi încă unul pentru că n-a anunţat medicul clubului că a luat pastile de slăbit".

"Nu vreau să comentez declaraţia unui expert. Noi aşteptăm verdictul şi rămînem optimişti"
Ioan Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
 •  10 Martie 2010, 01:31

Mutu este recidivist. Subutramina este o amfetamina utilizata ca drog si ca stimulant. Scuza cu medicamentele de slabit sa o creada cine vrea.Dar cei care il vor judeca nu sant ultimi prosti.Pacat pt el ca un jucator talentat, dar adevarul este ca e un drogat si un trisor.Isi va merita pedeapsa.Cum si-a meritat-o si maradona.

 •  09 Martie 2010, 13:19

Sigur. In Italia continua campania impotriva strainilor. Acum ceva vreme Zeman afirma ca jucatorii lui Juve se dopau precum caii. Ce au facut vajnicii luptatori contra dopajului din Italia? L-au matrasit pe Zeman.

 •  09 Martie 2010, 13:18

si sholdoveanu umbla la "cutiute", va cadea curind.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează