INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREDARE DE ŞTAFETĂ?

Altobelli: "Jovetici nu-l va face regretat pe Mutu"

Articol de - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Tocmai cel care i-a dedicat golul marcat la Cagliari i-ar putea lua şi locul la Fiorentina. Stevan Jovetici este lăudat de Alessandro Altobelli, fostul internaţional italian, care acum 3 săptămîni îi trimisese o emoţionantă scrisoare de susţinere lui Chivu, după accidentarea la cap.


"Nu-l va face regretat pe Mutu. Pentru că, deşi are experienţă mai mică decît românul, Jovetici are calităţile potrivite ca să facă diferenţa şi un simţ al demarcării rar întîlnit la cei de vîrsta lui", a declarat Altobelli (61 de meciuri şi 25 de goluri în "squadra azzurra") pentru postul Toscana TV. Muntenegreanul Jovetici (20 de ani) a fost transferat la Fiorentina de la Partizan Belgrad în vara lui 2006, o dată cu Mutu, pentru 8 milioane de euro.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
 •  03 Februarie 2010, 03:04

Jovetici .. asta cien mai eeee de unde mai vine si asta sa fie mai bun ca MUTU ...ca Fiorentina fara MUTU daca termina in primele 8 sa zica mersi .... MUTU va fi iertat de italieni pana la urma ...bft MUTU IL FENOMENO IL FENOMENO IL FENOMENO

flafy
flafy  •  02 Februarie 2010, 19:00

cand a inceput si mutu sa/si revina...pff in fine merita suspendat pt ca n/are nimic in cap...dar talant are..

 •  02 Februarie 2010, 14:43

Ala era Antognoni, dar in mintea voastra e tot una cu Altobelli. Halal ziaristi sportivi, sinteti VARZA, dar va permiteti sa/i criticati pe sportivi, mai ales pe fotbalisti, in conditiile in care voi sunteti niste idi.oti, cu nimic mai destepti decat ei. Toti semianalfabetii s/au facut ziaristi sportivi si mai apar si pe la t.v. sa debiteze tot felul de ineptii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează