INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Răsturnare de situație în cazul lui Moruțan » Un nou club a intrat pe fir, după ce românul bătuse palma cu Pisa

Olimpiu Moruțan are două oferte, dar Galatasaray nu îl lasă. Foto: Instagram
Olimpiu Moruțan are două oferte, dar Galatasaray nu îl lasă. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 13:37 / Actualizat joi, 17 august 2023 15:31

Olimpiu Moruțan (24 de ani) se înțelesese deja cu Pisa, care acceptase să achite 1,5 milioane pentru împrumut plus 2,5 milioane și bonusuri la finele sezonului, însă în ultimul moment a apărut varianta Ankaragucu. Galatasaray înclină să prefere echipa turcă pentru a-l avea pe mijlocaș sub observație în SuperLig.

Olimpiu Moruțan a ajuns la răscruce de drumuri. Dat ca și sigur împrumutat din nou în Serie B, la Pisa, fostul FCSB-ist ar putea rămâne în Turcia. 

Știrea e confirmată și de agenția Tuttob.com, care scrie astăzi despre „afacerea Moruțan, care a devenit în mod neașteptat o intrigă de mercato. Tocmai când Pisa și Galatasaray erau pe punctul să bată palma, a intrat pe fir un nou concurent”.

Turcii anunță că Moruțan a bătut palma cu noua echipă! Unde vrea să-l împrumute Galatasaray
TURCIA
Turcii anunță că Moruțan a bătut palma cu noua echipă! Unde vrea să-l împrumute Galatasaray

A oferit Ankaragucu mai mulți bani pentru Moruțan?

Sursa citată, care preia informația din Quotidiano Sportivo, explică și ce s-a întâmplat în ultimele zile: 

„Înainte de 15 august, jucătorul și clubul nerazzurro au ajuns la o înțelegere pentru transferul mijlocașului român de la Galatasaray, acceptând oferta de 1,5 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon și dreptul de a-l cumpăra cu încă 2,5 milioane de euro în vara viitoare, drept care s-ar putea transforma în obligație în funcție de anumite clauze din contract. Cu tot cu bonusuri, suma de transfer ar fi ajuns la aproape 5 milioane”.

Au mers la două capete

Italienii au aflat ceea ce turcii au scris de ieri că „în dimineața de miercuri, un zbor surprinzător i-a transportat pe reprezentanții jucătorului la Ankara pentru a negocia și cu cei de la Ankaragucu, formație din SuperLig. Cu care ar fi ajuns la un alt nou acord, tot pentru un împrumut. În acest punct, Galatasaray s-a văzut pusă într-o postură puțin confuză. 

Clubul din Istanbul a cerut timp de gândire pentru a evalua ceea ce-i convine mai mult clubului, ce își dorește ca Moruțan să joace cât mai multe meciuri. Un transfer la Pisa care riscă să nu se mai facă chiar în ultimul moment, astfel că următoarele ore sunt decisive pentru viitorul mijlocașului de 24 de ani”. 

6goluri și 8 pase decisive a avut Olimpiu Moruțan în cele 35 de partide disputate pentru Pisa în toate competițiile din sezonul trecut

Citește și alte știri despre stranieri:

Parma joacă tare la transferul lui Dennis Man » Suma minimă de la care pornesc negocierile

OM s-a plâns la UEFA de arbitrajele din cele două partide cu Panathinaikos » Ce îi impută francezii lui Istvan Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  17 August 2023, 19:05

Te uiți la alți jucători din toate campionatele importante din Europa care sunt mai slabi decât ai noștri, dar joacă titulari la echipele din Italia sau Franța, dar totuși pe ai noștri nu prea îi vrea nimeni. Ba împrumutați, ba întorși în țară la echipele de la care au plecat. Sunt curios când vom fi iar apreciați pe plan internațional.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează