INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANJI - ZENIT 2-2

Bară în prelungiri! Zenit a condus cu 2-0, dar a scăpat printre degete două puncte în meciul cu Anji, 2-2

Luce, al 4-lea egal la Zenit în 8 etape
Luce, al 4-lea egal la Zenit în 8 etape

Articol de - Publicat luni, 26 septembrie 2016 00:00

Lucescu ar fi putut profita de pașii greșiți făcuți de Spartak și ȚSKA, dar Zenit a pierdut două puncte aseară, după ce a condus cu 2-0.

Cu o victorie în Daghestan, la Mahacikala, Mircea Lucescu ar fi fost pe locul 2. La doar un punct distanță de liderul Spartak (0-1 cu Ufa). Depășind-o pe ȚSKA (1-1 cu Krasnodar). Scenariul ideal a căzut.

Aseară, Zenit și-a dominat clar adversarul. A avut 9-2 la șuturi pe poartă, 43-21 la atacuri periculoase și 6-1 la cornere. Și, cel mai important, a condus cu 2-0 la jumătatea primei reprize ("dublă" Dziuba 6, 18). Dar, dintr-un penalty, s-a făcut 2-1. Și, după o gravă eroare defensivă, egal!

Jirkov, 33 de ani, 70 de selecții în "naționala" Rusiei, a driblat la 18 metri de propria poartă, a pierdut mingea, iar șutul lui Boli a fost deviat de Criscito cu spatele în plasă (64). 2-2.

În final, echipa lui Luce a asediat careul gazdelor. Fără succes. Giuliano, cap dintr-un metru respins uluitor de portar. Și Smolnikov, bară în minutul 90+2! Zenit rămâne pe locul 3 înaintea "turnirului" cu Spartak, din 2 octombrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
doze
doze  •  26 Septembrie 2016, 13:05

vatmanul e vinovat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează