INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KUBAN KRASNODAR

"Bigamul" » Dorinel antrenează clandestin la Kuban. Mordovia nu l-a eliberat de contract

Munteanu a intrat în priză. La Kuban, doar la antrenamente
Foto: Guliver/GettyImages
Munteanu a intrat în priză. La Kuban, doar la antrenamente Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 21:39

Munteanu, 45 de ani, a semnat pe 4 sezoane la Krasnodar, dar nu a fost prezentat şi n-a stat pe bancă la nici un meci. "Mordovia n-a acceptat divorţul", a comentat Sovieţki Sport


Pe 10 iunie, Dorinel evada de la Saransk. Oferta lui Kuban, 4 ani contract, 3,6 milioane de euro salariu total net şi participare în Europa League, era de nerefuzat. "Am semnat, sînt fericit, înseamnă că Rusia mă apreciază". Numai că, de atunci, n-a fost prezentat la Krasnodar, n-a stat pe bancă nici la 1-1 cu Rubin, nici la 2-1 cu Tomsk, n-a dat nici un interviu în treningul noii echipe şi nu apare pe site-ul clubului. Conduce doar antrenamentele. Oficial, tehnician e Igor Osinkin. Şi tot oficial, Munteanu nu există la galben-verzi.

De ce? "Pentru că Mordovia n-a acceptat divorţul, iar românul e bigam, un bărbat cu două soţii", a comentat ieri Sovieţki Sport. "Grăbit în fuga sa spre Kuban, Munteanu nici nu şi-a dat demisia, iar gruparea din Saransk nu-l eliberează, susţine că Dorinel a încălcat flagrant legea, rupînd contractul ce dura pînă în 2014".

Ce aşteaptă Mordovia? "Bani! O sumă compensatorie. Pe care Kuban refuză momentan să o plătească". Iar foştii şefi ai lui Dorinel nu dau înapoi: "Subiectul e în mîinile avocaţilor".

0,9 milioane de euro net este salariul lui Dorinel Munteanu la Kuban Krasnodar

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dreamer123
dreamer123  •  26 Iulie 2013, 01:36

from Russia with love :)

rockstar09
rockstar09  •  25 Iulie 2013, 13:29

Fix asa cum ii place lui Dolarel , pe blat ...

shogun_blue
shogun_blue  •  25 Iulie 2013, 09:35

mereu a fost cu ochii dupa banii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează