INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANŢA / LENS - ST. ETIENNE 2-1

Boloni a cîştigat primul său meci în Ligue 1 » Fenomenal, Loţi!

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2011 00:00

La primul meci în Ligue 1 pentru Boloni, Lens a întors scorul spre final. În doar 58 de secunde!

La primul meci în Ligue 1 pentru Boloni, Lens a întors scorul spre final. În doar 58 de secunde!

Mai erau zece minute. Lens era condusă acasă cu 1-0 de St. Etienne. Boloni, aflat la primul meci în campionat cu Sang et Or, devenise nervos, certîndu-se cu arbitrul.

Apoi, minunea: în numai 58 de secunde (între minutele 83 şi 84), jucătorii săi au marcat de două ori! Roudet a egalat din penalty, apoi, imediat, Jemaa a punctat pentru 2-1!

Dintr-o dată, debutul său pe "Felix Bollaert" era fericit. Uitase de catastrofa din Cupa Franţei, 1-5 cu PSG. Uitase de locul 19. Uitase şi că, zilele trecute, a avut o discuţie mai dură cu portarul Runje, care i-ar fi zis: "Pentru fostul antrenor, aş fi sărit şi în foc. Pentru tine, mă mai gîndesc". Totuşi, l-a titularizat. Şi a învins.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
christ_di78
christ_di78  •  16 Ianuarie 2011, 14:06

O victorie cu noroc dar o victorie ce poate ridica moralul unei echipe care statea foarte prost la capitolul asta. Am incredere ca Boloni ii va salva pe Lens de la retrogradare.

antena_ta
antena_ta  •  16 Ianuarie 2011, 10:09

bravoo. Domnule Boloni !! 1Roman care nu ne face de rusine !!!

gyurika
gyurika  •  16 Ianuarie 2011, 09:46

Va sari si pentru Boloni! Putina rabdare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează