INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Boloni, fără jumătate din salariu. Pleacă de la PAOK?! » Evadare la Oly

Articol de - Publicat joi, 24 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 23 mai 2012 20:42

Ieri, antrenorul lui PAOK (59 de ani) a fost anunţat de preşedintele clubului că va avea doar 275.000 de euro sezonul viitor. Campioana Olympiakos îl vrea!

Marţi, Boloni a vorbit două ore şi jumătate cu ziariştii greci, cum nu făcuse niciodată în anul petrecut la Salonic. Printre multe altele, a spus:

- Sînt foarte obosit, mai ales psihic, iar oboseala psihică e mai dificil de tratat.
- Mai am un an de contract cu PAOK, ştiu că e o situaţie grea, dar nu mă sperii.
- Am avut două oferte sezonul trecut, una în august, alta în decembrie. N-am plecat.

Prima lui stagiune în Grecia a fost dramatică. Grava criză financiară a clubului, ameninţat de UEFA cu excluderea din cupele europene din cauza datoriei de 10 milioane de euro, apoi cei mai buni jucători vînduţi în ianuarie... Şi totuşi, a calificat echipa în Europa League, fiind constant după puterile elene Olympiakos (campioana) şi Panathinaikos.

Toate salariile tăiate
Ieri, Loţi a avut o întîlnire decisivă. De cealaltă parte a mesei, preşedintele Vryzas şi directorul executiv Konstantinidis. A fost anunţat, potrivit unei surse apropiate lui PAOK:

- Mister, sîntem într-un moment disperat. Vom reduce bugetul la 5,5 milioane şi trebuie să tăiem toate salariile la jumătate. Inclusiv al antrenorului. Dacă accepţi, ar fi perfect. Dacă nu, probabil ne despărţim.
- Mă voi gîndi şi vă dau un răspuns în cîteva zile, a spus tehnicianul.

Potrivit presei greceşti, Boloni va pleca aproape sigur de la PAOK. Şi ar putea ajunge la Olympiakos. Care s-a despărţit de spaniolul Valverde şi îl vrea pe român!

550 de mii de euro a fost salariul net al lui Boloni la Salonic stagiunea trecută

3 a fost locul ocupat de Loţi cu PAOK în sezonul regulat; a terminat pe 4 în play-off, calificîndu-se pentru EL

"Olympiakos? Încă am contract cu PAOK, încă antrenez aici. Voi da un răspuns în cîteva zile"
Loţi Boloni, antrenor PAOK

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
biancorossi
biancorossi  •  26 Mai 2012, 01:32

moamma aia de la paok iidau out si voi il si duceti iute la Oly ????

dorin_andrei
dorin_andrei  •  24 Mai 2012, 10:35

DIN CATE IL CUNOSC PE BOLONI , DACA MOTIVUL DESPARTIRII ESTE DOAR FINANCIAR , VA RAMANE SA ONOREZE CONTRACTUL ! DACA MAI EXISTA UN SINGUR IMPEDIMENT - VA PLECA !!!

cezar.itoma
cezar.itoma  •  24 Mai 2012, 09:24

Terminati ma cu prostiile...voi daca munciti de va sar capacele undeva va convine sa va taie salariul la jumate? Slujba de antrenorat e ca oricare alta, muncesti si esti platit pentru munca pe care o depui...nu am analizat cifrele statistica campionatul grec din anii trecuti dar nu clasarea in campionatul curent pe locul 3 este o performanta pentru ei la ce lot a avut....Boloni are spirit de invingator si pe unde merge isi pune amprenta..singurul lui esec este la Monaco...Munca se plateste doar nu e Crucea Rosie...Bafta in continuare d-le Boloni!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează