INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAPOEL TEL AVIV

Bumba a dezvăluit principalul motiv pentru care a ales să o părăsească pe ASA Tg. Mureş

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 08:59

Claudiu Bumba s-a transferat în această vară, alături de Mihai Pintilii, la Hapoel Tel Aviv cu care a semnat pe patru ani. Mijlocaşul a povestit care a fost motivul principal pentru care a ales să plece de la ASA Tîrgu Mureş.

"Am fost nevoit să fac acest pas avînd în vedere că intram în ultimul an de contract la Tîrgu Mureș și nu mai doream să semnez un nou angajament.

Cel mai important era să joc anul acesta ca să prind naționala la Euro 2016. Meciul de la Budapesta este foarte important. Un rezultat bun acolo sigur ne asigură calificarea", a spus Claudiu Bumba la Digisport.

Totodată, mijlocaşul de 21 de ani recunoaşte că a avut mai multe oferte înainte de a ajunge în Israel: "Am avut încă două oferte din ale țări, dar am preferat Israelul și pe Hapoel, pentru că este o echipă foarte mare, cum este Steaua".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  02 Iulie 2015, 11:16

Succes, Claudiu ! Atat cat ma pricep eu la fotbal si cat te-am putut urmari in 3-4 meciuri din sezonul recent incheiat, vreau sa cred ca vei avea niste ani buni in Israel. Chiar daca Hapoel nu-i Maccabi, cum zice postarea anterioara mie ( si probabil ca asa este, n-am atatea informatii despre fotbalul de-acolol incat sa-l contrazic pe cel care-a postat informatia ). Si mai cred ca te poti tine aproape de nationala, daca-ti vezi doar de fotbal, constientizand ca viata activa a unui sportiv este dependenta de cat este preocupat cu antrenamentele si recuperarea, lipsa din spatiul can-can-urilor, cluburilor, etc. Intre extazul ( gloriei ! ) si agonia ( ratarii ) este o linie aproape insesizabila. Fii precum Dorinel Munteanu si nu precum fost-a Mutu, bine ? S-auzim numai de bine !

lukasoil17
lukasoil17  •  02 Iulie 2015, 10:47

asta comfunda Hapoel Tel Aviv cu Macabi Tel Aviv

Vezi toate comentariile (2)
Comentează