INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU SUSPENDAT 9 LUNI

Cesare Prandelli va avea un cuvînt greu de spus privind viitorul lui Mutu la Fiorentina

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Viitorul lui Mutu, după suspendarea pe 9 luni în cazul "sibutramina", se va decide în cel mult o lună

La sediul CONI din Roma, unde luni a fost judecat şi suspendat pe 9 luni în cazul "sibutramina", Adrian Mutu n-a fost însoţit de nici un oficial al Fiorentinei. Clubul Viola şi-a exprimat susţinerea abia după aflarea verdictului, printr-un comunicat de presă. Răceala evidentă intervenită între şefi şi jucător a dat naştere multor speculaţii pe tema "mai are Mutu un viitor la Fiorentina?".

Vicepreşedintele Mario Cognini susţine că da: "Mutu rămîne în proporţie de 95 la sută. Aş zice sută la sută dacă Cesare Prandelli va fi antrenorul nostru şi în sezonul viitor". Totuşi, în spatele uşilor închise, apele nu sînt deloc atît de limpezi. Cotidianul La Nazione susţine că soarta românului va fi decisă "în cel mult o lună" şi dacă apare o ofertă din străinătate, Fiorentina l-ar vinde.

Il Giornale della Toscana e şi mai categoric: "Managerul Pantaleo Corvino se va debarasa sigur de Mutu. Din două motive. Salariul mare, 5 milioane de euro brut, şi dorinţa de a-l propulsa definitiv pe Jovetici în primul unsprezece".

40 la sută dintre fanii Fiorentinei cred că Mutu ar trebui vîndut în oricum, 30 la sută "doar în cazul unei superoferte", iar restul vor să fie păstrat

Salariu înjumătăţit
Din momentul fixării perioadei de suspendare, Adrian Mutu va trebui să ia în calcul şi o reducere salarială. Conform regulamentului, pînă în 28 octombrie, cînd ia sfîrşit pedeapsa, Fiorentina îi va plăti doar jumătate din contract, adică 1 milion de euro net.

Indisciplină
La răcirea relaţiei dintre Adi Mutu şi conducerea clubului, scrie cotidianul Corriere Fiorentino, a contribuit şi atitudinea "tricolorului" din ultimele luni. "Şefilor Viola nu le-a picat bine că Mutu s-a dus în vacanţă la Miami sau că, recent, s-a bătut în plin centrul Florenţei, în parcarea din faţa «Cavalli Club»", susţine cotidianul citat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  21 Aprilie 2010, 14:06

SMECHER DE SMECHER ROMANASU!

 •  21 Aprilie 2010, 12:48

pai sa dea datoria lui chelsea!!!!!!!! un dopat terminat si dator pe deasupra....sa plateasca datoria,asa e corect......poate sa joace printre camile sa ia banu si sa dea datoria

Vezi toate comentariile (2)
Comentează