INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TOTTENHAM

Chiricheș Viola?! Vlad scapă de Tottenham: mîine poate fi semnat împrumutul la Fiorentina!

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 00:00

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, specialist în mercato, cu excelente legături la cluburile din Serie A, susține că peninsularii vor plăti acum 1,5 milioane de euro, putînd adăuga alte 5,5 milioane în 2016, pentru un transfer definitiv

Vlad Chiricheș trebuie să uite rapid sezonul trecut. A jucat doar 10 meciuri la Tottenham în Premier League (38 de etape) și doar cinci au fost complete. N-a confirmat, a primit note mici și a fost criticat dur de ziariștii și fanii englezi.

A refuzat Galata

În această vară, "tricolorul" a primit o altă veste rea, dar previzibilă. Managerul Pochettino nu mai contează pe el, așteptînd ca fundașul central în vîrstă de 25 de ani să-și găsească un club cît mai repede.
Galatasaray a fost o primă variantă. I-a oferit un contract bun, pe 3 sezoane, salariul crescînd de la 1,7 milioane în primul an la 2,7 milioane în ultimul. Și turcii propuneau 6,5 milioane de euro ca sumă de transfer. Numai că, deși Tottenham părea să fi acceptat, impresarul jucătorului n-a mai fost de acord, conducîndu-l spre Serie A.

Sousa a insistat pentru el

Fiorentina îl vrea, mai ales antrenorul Paulo Sousa, care îl ochise de cînd era la Basel. Exista însă o barieră: gruparea londoneză crescuse prețul pentru italieni! 10 milioane de euro! În acel moment, Viola a spus stop. Potrivit presei peninsulare, clubul lui Tătărușanu renunțase la mijlocul săptămînii trecute la ideea "Chiricheș".

Și totuși, legătura s-ar fi păstrat. Gianluca Di Marzio, ziarist care știe tot ce mișcă în mercato, avînd conexiuni foarte bune în Serie A, a dezvăluit ieri că afacerea se va realiza azi sau mîine. Vlad urmînd să fie împrumutat pentru 1,5 milioane de euro Fiorentinei. Iar în 2016, Viola l-ar putea lua definitiv pentru 5,5 milioane.

19 meciuria jucat Vlad Chiricheș la Tottenham stagiunea trecută în toate competițiile

1.502 minutea strîns "tricolorul" la Londra sezonul precedent (medie de 79 de minute pe meci)

1 gol și o pasă decisivăa reușit Vlad în Anglia în 2014-2015 (plus 4 cartonașe galbene și un roșu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează