INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Chivu admite că a dat cu pumnul fără motiv: n-a fost provocat! » Fără alibi

Articol de - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 februarie 2011 23:12

"Tricolorul" le-ar fi mărturisit conducătorilor lui Inter şi prietenilor că acel moment de nebunie n-a fost o reacţie la un gest sau o frază a lui Marco Rossi

Chivu nu are deloc alibi pentru clipa de nebunie în care l-a lovit pe Marco Rossi! Pumnul dat joi din spate stoperului barez şi care îl costă 4 etape de suspendare a venit chiar din senin. Ziarul Corriere dello Sport a dezvăluit că fundaşul lui Inter ar fi recunoscut că nu a fost şicanat.

"Nu a existat nici o provocare din partea lui Rossi faţă de Chivu. Nu a existat nici o frază şi nici un gest special care să-l fi determinat pe român să-l pocnească pe jucătorul lui Bari. A mărturisit-o chiar frundaşul milanez conducătorilor clubului şi prietenilor săi", scrie ziarul italian.

Informaţia este confirmată de insistenţa cu care Chivu a vrut să stingă conflictul. Deşi şi-a cerut iertare după meci, izbucnind în lacrimi în faţa camerelor TV, căpitanul "naţionalei" l-a sunat şi vineri pe Marco pentru a-şi prezenta scuzele. "Cristian mi-a dat telefon încă o dată şi a spus că regretă profund gestul. Cazul este definitiv închis pentru mine. Sînt episoade care nu ar trebui să se întîmple, însă cele patru etape de suspendare primite mi se par o decizie justă".


Amenda donată în scop caritabil
Deşi Comisia de Disciplină nu i-a dat şi sancţiune financiară, Chivu nu scapă de amendă. Inter nu-l iartă şi, potrivit regulamentului de ordine interioară al clubului milanez, Cristi trebuie să plătească pentru acel pumn de joi. Suma, cifrată la cîteva mii de euro, nu intră în casieria campioanei Italiei, ci va fi donată chiar de fundaşul român în contul unei organizaţii caritabile.

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (13)
sorinolariu
sorinolariu  •  06 Februarie 2011, 16:23

Jucatorul acesta "modest" este de departe cel mai galonat fotbalist roman, un fotbalist pe langa care chiar Hagi sau Gica Popescu palesc. Numai in anul 2010 Chivu a cucerit cu echipa lui de club 5 trofee. Ori asta este tot ce conteaza in cariera unui sportiv, produsul finit, medalia. Nu cancanurile. Sa nu uitam ca el joaca la Inter Milano si nu ii are ca adversari pe alde Bilasco sau Goga. Niciun alt fotbalist roman nu ar avea ce sa caute macar pe banca de rezerve a lui Inter la ora a

varanga53
varanga53  •  06 Februarie 2011, 11:56

Un tip "obosit" de neputintele lui,blazat si lipsit de barbatie(vezi gestul de a lovi din spate si a-si cere scuze in lacrimi)!Daca are si la Nationala un asemenea "blackout",intr-n meci oficial?Ii doresc sanatate pentru a avea grija de familie!

gigelinho
gigelinho  •  06 Februarie 2011, 10:14

Asta de cand s-a insurat a luat-o pe aratura. Sper sa nu-i faca aia viata un calvar.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează