INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVINE MIERCURI?

Chivu aşteaptă convocarea cu Livorno!

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Reîntoarcerea căpitanului "naţionalei" după teribila accidentare la cap se apropie cu paşi epezi. Anunţată pentru sîmbătă, contra Romei, ea s-ar putea produce mai devreme. Chivu re şanse să fie luat în lotul lui Inter de Jose Mourinho pentru partida de miercuri de pe "San Sro" cu Livorno.


"Gazzetta dello Sport" scrie astăzi că fundaşul român aşteaptă aprobarea de la Ligă pentru a putea purta casca specială de protecţie la meciuri şi dacă aceasta va veni în timp util Chivu devine teoretic bun de joc. Mai depinde doar de antrenorul portughez dacă îl va şi folosi, în funcţie de stadiul pregătirii sale fizice şi de necesitatea intrării lui.


 Cristi a fost operat pe 6 ianuarie la cap, după o fractură de os parietal drept suferită în partida cu Chievo, şi a început pregătirile uşoare în urmă cu 5 săptămîni, iar joia trecută a primit acordul medicilor pentru a se antrena normal.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează