INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Cît mai rezistă? » Învins ieri acasă de ultima clasată, Răzvan Lucescu riscă să fie demis

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 noiembrie 2012 22:19

După 0-2 cu Al Kharitiyath, antrenorul lui El Jaish are zilele numărate în Qatar. La doar 3 luni de la startul campionatului


Speculaţiile că Lucescu jr. ar putea fi concediat de El Jaish s-au răspîndit în Qatar luna trecută. Se anunţa deja că are cale deschisă spre CFR Cluj. Dar cele patru victorii (două în campionat, două în Stars Cup) au înlăturat zvonurile negre. Pînă ieri.

Şefii echipei Armatei se aşteptau la o victorie uşoară în faţa lui Al Kharitiyath, ultima clasată, pe care El Jaish o depăşise în Cupă (3-1). Numai că Răzvan n-a avut nici o şansă ieri. A fost învins, 0-2. Şi putea fi 0-3 dacă oaspeţii n-ar fi ratat un penalty la repetare!
Promovată în premieră în 2011, El Jaish a încheiat sezonul de debut pe poziţia secundă. Acum, după 9 etape, e pe locul 5.

4 eşecuri are Răzvan Lucescu (El Jaish) în campionatul qatarian, la fel ca Loţi Boloni la Al Khor

Nu mai bate pe nimeni
76 de zile au trecut de cînd Loţi Boloni nu a mai învins în Qatar cu Al Khor. A cîştigat în prima etapă, 1-0 cu Al Kharitiyath, victorie urmată de patru egaluri şi patru înfrîngeri. Ieri, a fost din nou remiză pe teren propriu, 1-1 în faţa lui Al Sailiya, nou-promovată în prima ligă. Al Khor este pe locul 9 (stagiunea precedentă a fost pe 5).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
eugeniustin
eugeniustin  •  01 Decembrie 2012, 17:02

il lucreaza si acolo becali ziaristii extraterestrii ca el a lasat echipa nationala calificata dar piturca a distrus totul

marius.bxl
marius.bxl  •  01 Decembrie 2012, 16:16

sper sa nu se intoarca in romania ca "antrenor" la vre-o echipa din prima liga.am fost foarte linistit de cand a plecat asta,si nu am mai auzit nimic de el

chichirichi
chichirichi  •  01 Decembrie 2012, 14:49

ASTA DA ANTRENOR...pacat de taicasu ..ca ala e muncitor si serios..asta e o panarama de antrenor...e numai bun de..Steaua!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează