INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Colegii unor români din Serie A, infectați. Parma și Sassuolo au cazuri pozitive!

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 13:45 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 13:50

Vlad Chiricheș și Valentin Mihăilă, izolați de purtătorii virusului. Toljan e asimptomatic la Sassuolo, iar la Parma s-au descoperit patru bolnavi, doar unul cu simptome.

Încă doi români trăiesc cu amenințarea coronavirusului în Serie A. După ce Ionuț Radu s-a izolat la Inter, aflându-se printre cei șase nerazzurri infectați, "explozia" de COVID-19 din al doilea val pandemiei le-a afectat pe Parma și pe Sassuolo. Noua echipă a lui Valentin Mihăilă a anunțat de miercuri seară patru cazuri pozitive (unul singur prezintă semne ale bolii), fără a dezvălui numele.

S-a izolat la domiciliu

Întreg lotul lui Liverani a intrat în carantină pentru 10 zile, în cantonament, respectând protocolul. A doua zi, și formația unde evoluează Vlad Chiricheș, în prezent indisponibil însă după o leziune musculară, a raportat un caz. Jeremy Toljan, fundașul german împrumutat de la Dortmund, este asimptomatic și a fost izolat la domiciliu, iar colegii, supuși testelor, care au ieșit negative. El va rata următoarele două meciuri și va reveni la dispoziția lui De Zerbi la începutul lui noiembrie. În total, de la apariția pandemiei în martie, 82 de fotbaliști din Serie A au luat noul coronavirus. 

32 de pozitivi activisunt în Serie A în rândul jucătorilor, la 11 echipe. Cea mai afectată e Genoa, cu 10 infectați cu Covid-19. Doar Crotone, Udinese și Bologna n-au avut deloc jucători bolnavi

Citește și alte știri din Serie A:

Reacție controversată a unui patron de club din Italia „Nu moare nimeni de COVID-19! Se vor umple ospiciile”

SERIE A. Verdict pentru Juventus - Napoli: ce decizie a luat judecătorul sportiv

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează