INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Condamnat la suferinţă! » Degetul lui Chivu ar putea să nu se mai vindece niciodată

Chivu a suferit fractura la deget pe 2 august 2012, într-un meci din Europa League cu Hajduk Split
Chivu a suferit fractura la deget pe 2 august 2012, într-un meci din Europa League cu Hajduk Split

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 ianuarie 2013 20:14

Ortopedul olandez Van Dijk, care l-a operat şi pe Ronaldo, i-a spus fundaşului interist că nici o a treia operaţie nu-i garantează rezolvarea problemei.

Cristi Chivu ştie ce face atunci cînd refuză o a treia operaţie la degetul 2 al piciorului drept. Ştie foarte bine şi ce spune atunci cînd afirmă că va strînge din dinţi şi va continua să joace pentru Inter în ciuda durerilor. Pur şi simplu, nu are alternativă.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit ieri că fostul căpitan al "tricolorilor", 32 de ani, a fost consultat în noiembrie, la Amsterdam, de un ortoped celebru, Nick van Dijk. Chirurgul specializat pe talpă şi pe glezna piciorului, care l-a operat cu ani în urmă şi pe Cr. Ronaldo, i-a spus lui Chivu că e foarte posibil ca o nouă intervenţie să nu-i poată rezolva problema.

Românul ar putea ajunge din nou la cuţit doar în cazul în care situaţia se înrăutăţeşte, urmare a unor noi traume. Duminică a fost pe aproape, după ce torinezul D'Ambrosio l-a călcat pe piciorul beteag, obligîndu-l să iasă în minutul 28. Dar consultul efectuat luni n-a evidenţiat decît o contuzie şi Cristi ar putea reveni pe teren chiar duminică, în deplasarea de la Siena.

Ajutat de talonete
Dacă duminică a scăpat atît de ieftin, Chivu o datorează şi unei talonete special concepute pentru problema lui. Fixată în zona degetului lezat, aceasta amortizează întrucîtva loviturile primite şi atenuează durerea pe care o resimte.

4 luni şi jumătate a trebuit să ia pauză Chivu din cauza fracturii suferite la deget

2015 e anul în care românului îi expiră contractul cu Inter. E plătit cu 2,5 milioane de euro pe stagiune

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Ianuarie 2013, 08:43
Postat de cobra234 pe 30 Ianuarie 2013, 05:29

SE VEDE CA ESTI AFON,,,IN SPORTUL PROFESIONAL PROTEZA NU AJUTA,,CA TOT O PROTEZA E

mai are putin si se retrage. apoi, ce sport face chivu? da in basica pe maidanele europei ? e problema lui, o face pe bani grei. asta voiam sa spun, tu ai inteles eronat. asta e problema ta.

th3dog
th3dog  •  30 Ianuarie 2013, 07:58

e cumva degetul rupt atunci cand a cazut pe scari mort de beat?

cobra234
cobra234  •  30 Ianuarie 2013, 05:29
Postat de ave_biancorossi pe 30 Ianuarie 2013, 01:31

extraordinar ! ce ghinion ... dar, n-as crede.. ca sa fiu sincer, ciudatul asta a strans o avere din batutul basicii pe maidanele europei. cred ca din 40 mil eur si-o rupe cativa banuti pentru un deget bionic.

SE VEDE CA ESTI AFON,,,IN SPORTUL PROFESIONAL PROTEZA NU AJUTA,,CA TOT O PROTEZA E

Vezi toate comentariile (5)
Comentează