INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIDERUL FANILOR LUI STANDARD A VORBIT PENTRU GSP.RO

Conducerea nu l-a susţinut, suporterii îl regretă: "Au uitat ce a făcut Bölöni pentru Standard"

Articol de - Publicat joi, 11 februarie 2010 00:00

După ce Ladislau Bölöni a demisionat ieri de la Standard Liege, suporterii belgieni şi-au manifestat imediat ataşamentul faţă de tehnicianul român.

Contactat de gsp.ro, liderul grupului organizat de suporteri World Team, Xavier Fluchard, a declarat: "Conducerea lui Standard nu îşi dă seama ce a pierdut prin plecarea lui Bölöni. Şefii nu au făcut nimic să îl oprească şi nici nu l-au ajutat să întărească echipa cînd era nevoie".

Şi a continuat: "Mi se pare anormal că şefii au fost de acord imediat cu demisia. Parcă au uitat cu toţii ce a făcut românul pentru Standard. Nu văd pe nimeni capabil să realizeze performanţele lui Bölöni la Standard".

"Era apropiat de jucători, ştia cum sa organizeze echipa şi nu întîmplător a dus-o în premieră în Champions League. Acum sînt mari probleme atît la nivel de conducere, cît şi între jucători", a încheiat Fluchard.

Tehnicianul Dominique D'Onofrio a fost numit ieri în funcţia de antrenor principal al echipei Standard Liege, înlocuindu-l pe Ladislau Bölöni.

În ultimul sezon şi jumătate, Bölöni a antrenat-o pe Standard Liege, câştigînd campionatul Belgiei la finalul sezonului 2008-2009 şi Supercupa Belgiei în 2008.

De asemenea, cu Bölöni antrenor, Standard a ocupat locul trei în grupa H a Ligii Campionilor din acest sezon şi a obţinut calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europei.


VIDEO / Ultimul meci al lui Boloni la Standard Liege: 0-1 cu Genk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
kalmkhoor
kalmkhoor  •  11 Februarie 2010, 15:01

eh, citit...a terminat facultatea de medicina, asta nu inseamna ca e foarte citit. dar e un tip cu personalitate, asa a fost pe teren, asa e ca si antrenor.

otelarul_123
otelarul_123  •  11 Februarie 2010, 11:42

Boloni e un antrenor exceptional si un om foarte citit, dar din pacate pentru el are mari probleme de personalitate

 •  11 Februarie 2010, 11:29

EDITORIAL: "Cazul Mutu sau destinul omului strivit de tirania legii". Detalii aflati de aici: oradeapress (3 de W si la final un punct ro)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează