INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Costel Gâlcă și o destinație total neașteptată » Unde a fost propus fostul antrenor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 17:48

Constantin Gâlcă (47 de ani), antrenorul danezilor de la Vejle, liderul din liga secundă, a fost inclus pe lista posibililor tehinicieni ai suedezilor de la Malmo, locul 2 în ultimul sezon. 

Jurnaliștii de la site-ul svenskafans.com l-au inclus pe Gâlcă pe o listă pe care se mai regăsesc alte 11 nume. Malmo a rămas fără antrenor după despărțirea de neamțul Uwe Rösler.   

Pe listă se află unele nume importante, precum Michael Laudrup, fostul jucător al lui Real Madrid, sau Åge Hareide, actualul selecționer al Danemarcei, informează TV Telekom Sport. 

Malmo este calificată în șaisprezecimile de finală ale Europa League, unde o va întâlni în dublă manșă pe Wolfsburg. Meciurile se vor disputa pe 20 și 27 februarie. 

Ce calități trebuie să îndeplinească viitorul antrenor al lui Malmo: 

  • să aibă curajul să joace cu tineri
  • să fi pregătit în trecut o echipă care se bate pentru trofee
  • să fi câștigat trofee în campionate similare cu cel al Suediei
  • să aibă experiență în cupele europene
  • să fie un promotor al fotbalului ofensiv

Constantin Gâlcă a antrenat de-a lungul carierei la Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha și Velje Boldklub. Alături de FCSB, Gâlcă și-a adejudecat un titlu, o Cupă a României și o Cupă a Ligii.  

Vezi și: 

Sint Truiden e coșmarul lui Ladislau Bölöni » Formația pe care Antwerp nu a mai bătut-o de 2 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
601066343395064
Viorel Ovidenie  •  24 Decembrie 2019, 12:02

Care este pierderea pentru Steaua, este mai buna Malmo decat echipa romana, doar ca prin ecxutia echipelor pe care le-a intalnit pana acum a ajuns in primavara europeana ? Vorba lui Ceasca de la balcon " Stati linistit...", nu-l transfera Malmo pe Galca, cand il are pe Laudrup .

loko1
loko1  •  24 Decembrie 2019, 09:35

Și de unde aveți voi lista ? Vise...vise puse pe hârtie în pauză competițională .Chiar nu mai aveți ce scrie ? Cred că ar fi real și mai intresant să dați statistica meciurilor ,și clasamentelor și la alte sporturi precum handbal,baschet,volei ,polo scrimă,tenis de masă din liga 1 ,2 din România și alte țări.

ovidiu2019
ovidiu2019  •  23 Decembrie 2019, 19:58

La Malmo ar fi mai bine decat la o formatie de Liga Europa din Danemarca de exemplu, aia sunt cam cei mai buni din Suedia. Numarul 1 acolo in mod normal. Dar fotbalul danez este mult mai bun si oricum nu cred ca o sa ia Malmo antrenor din liga a 2-a.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează